Espanyol

Domingo Catoira: “Estem treballant per construir un gran equip”

Aprofitant la presentació del nou fitxatge de l’Espanyol, Brian Oliván, el director esportiu de l’entitat, Domingo Catoira ha atès els mitjans de comunicació. Les seves declaracions:

Brian Oliván

“Brian Oliván és el primer fitxatge per a la nova temporada de l’Espanyol. Es tracta d’una incorporació que ve per reforçar la posició de lateral esquerre, encara que també pot jugar com a central en línia de tres gràcies a la seva enorme versatilitat. Té 28 anys acabats de fer, l’edat perfecta per a un jugador, ja que es troba en un moment de maduresa personal i professional que ens aportarà coses molt interessants.”.

Moment actual del club al mercat de fitxatges

“El mercat està bloquejat pel moment en què estem i pel fairplay financer que tots coneixeu. Si veiem el dia a dia del futbol espanyol, amb prou feines hi ha operacions fetes. Nosaltres hem de tenir paciència i seguir el nostre camí.”

Interès per porters

“Estem buscant un porter, això és evident. A partir d’aquí, crec que han sortit infinitat de noms, alguns si és cert que els estem seguint i d’altres no. De moment, no hi ha res oficial per part nostra”.

Problemes amb el fairplay i les sortides

“Ja vaig explicar a la meva primera roda de premsa que serem imaginatius per trobar maneres d’incorporar nous jugadors. És obvi que si hi ha sortides es facilita molt incorporar nous jugadors, com en qualsevol altre club. Ens estem movent d’acord amb el pla que hem traçat i el que hem d’aconseguir és arribar al 30 d’agost amb el millor equip possible”.

Diferències entre el mercat anglès i el mercat espanyol

“Bàsicament és el que comentava abans. Un equip de la zona mitjana de la lliga anglesa té la capacitat per generar operacions d’un import molt alt que li permet fitxar jugadors d’equips a la zona champions del futbol espanyol. Aquesta és la realitat i cal detallar-la a l’afició, però sense preocupar-los gaire”.

Entrenador del filial

“Passa com amb els jugadors. La immediatesa periodística va per davant dels temps reals. La temporada a escala contractual acaba el 30 de juny, així que encara hi ha marge per decidir. Tot i això, jo crec que la setmana que ve es faran els comunicats oficials respecte als cossos tècnics del futbol formatiu”.

Pol Lozano

“Estem molt feliços per ell i pel seu rendiment al Girona com a jugador cedit. Ha complert de forma excel·lent i ha ajudat al Girona a pujar a primera divisió. Igual que la resta de cedits, ja sap quins són els nostres plans amb ell de cara a l’any que ve”.

Renovació de Sergi Darder

“Darder té una oferta de renovació per part del club. Ell ja sap el que en pretenem a curt i llarg termini i des del club entenem que ha de ser una peça clau per a l’equip. La seva continuïtat depèn únicament d’ell”.

Reestructuració de treballadors del club

“Es faran els canvis i les millores que vegem convenients per buscar el bé del club. Els canvis estructurals que calgui realitzar, es realitzaran”.

Raúl de Tomás

“La seva situació és idèntica a la de les darreres setmanes. El jugador es troba de vacances i res ha canviat. Té una clàusula vigent”.

Melendo

“Melendo és l’únic jugador que queda lliure i que té la potestat per signar amb un altre club des del mes de gener. Ell ja sap quina és la intenció del club amb ell de cara a l’any que ve i la seva situació està aclarida des de fa força temps”.

Possible fitxatge de Joselu

“És un jugador que des del mes de gener pot signar amb qualsevol club com a agent lliure i en els pròxims dies hi haurà novetats sobre ell”.

Oier i Fran Mèrida

“Ells ja saben quina és la seva situació i la intenció que el club té amb ells de cara a l’any que ve. No puc dir res més”.

Operacions avançades

“Les operacions d’entrada i sortida estan activades durant tot l’estiu. A partir d’aquí, seguirem la nostra estratègia per treure els màxims avantatges possibles”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)