Espanyol

Joselu: “Vinc amb molta ambició i estic on vull estar”

Joselu Mato s’ha convertit en el segon fitxatge de l’Espanyol. El jugador, que arriba lliure després que se li acabés el contracte amb l’Alavés, ha signat per tres temporades. El davanter de 32 anys ha estat presentat aquest migdia com a nou jugador blanc-i-blau. Aquestes han estat les seves declaracions.

Fitxatge

“És un dia especial perquè estic a on vull estar. Vinc a una gran família. Tinc molta ambició i estic desitjant començar perquè des del primer moment que ens vam posar en contacte amb aquest gran club tot ha estat molt fàcil. Esperem que puguem donar aquest plus a la gent i que es puguin enganxar i que les coses surtin millor. Estic molt content d’estar aquí.”

Per què l’Espanyol?

“Ells han confiat en mi des del primer moment. La predisposició, l’interès i les ganes que estigui aquí són importants perquè el jugador estigui convençut de voler venir. Des del primer moment hem anat tots en la mateixa sintonia i això no es compra amb res. He rebutjat moltes ofertes i molts diners fora perquè no és el que volia. Jo volia estar aquí i unir-me a aquest projecte i continuar creixent com a jugador i ajudant al club. Tot el que m’han transmès ha estat molt positiu i la decisió ha estat molt fàcil”.

Moment físic i mental

“Estic en un dels millors moments de la meva carrera. Soc un jugador molt estable i això a nivell futbolístic és molt important. Vinc de fer tres temporades molt bones. Els anys al final són números. Els millors davanters del món quan més gols han fet és a partir dels 30. Estic en un moment molt bo i espero aportar moltes coses al club, moltes alegries i gols”.

Dupla amb RDT

“Vaig coincidir amb RDT al Real Madrid Castilla. Som dos davanters completament diferents i crec que ens podem compaginar molt bé. Al final, la decisió la prendrà l’entrenador. Jo vinc a ajudar i a aportar tota la meva experiència i tot el que he après al llarg d’aquests anys. Al final està clar que et vols rodejar dels millors i si en el terreny de joc ens ajuntem ell i jo crec que el problema el tindran els equips rivals”.

Objectius

“Qualsevol davanter vol millorar els seus números. Jo soc una persona molt ambiciosa. El que toca fer és treballar de valent per guanyar-me un lloc en l’onze perquè ningú té el lloc assegurat en cap equip. Amb treball i constància tot arriba. Vinc aquí amb molta ambició, moltes ganes i estic a on vull estar”.

Joc aeri

“És un recurs. Hi ha partits on el rival no et deixa jugar o que et pressiona molt més a dalt, i al final tenir diversos recursos en una plantilla és fantàstic. És un recurs que se’m dona bé i és una manera de prolongar el joc i treure jugades. Em considero una persona que no només guanya duels sinó que també m’agrada donar continuïtat al joc aeri no només per tocar la pilota sinó per continuar les jugades”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)