Espanyol

L’objectiu de tornar a l’elit

Espanyol. El club blanc-i-blau incorpora Carolina Miranda com a nova directora esportiva del femení i continua reestructurant la secció

El passat 10 de juny es van complir deu anys de l’últim títol important de l’Espanyol femení. Aquella copa aconseguida contra l’Athletic Club (1-2). Va ser l’última gran alegria d’un equip que aquell curs va acabar tercer en la lliga. Una dècada després, el club blanc-i-blau intenta renéixer i sortir de l’infern de la segona divisió. La patacada contra el Levante les Planes en la darrera jornada de la Reto Iberdrola va ser l’estocada definitiva. El moment de replantejar-se un canvi. Ràpidament es va destituir el tècnic, Rubén Casado, i Raquel Cabezón, coordinadora de la secció. Era el punt final a una història complicada: la salvació administrativa per la pandèmia, la destitució de Jordi Ferrón, l’arribada de Casado provinent del juvenil masculí i el descens. Amb poca intervenció ni decisions per intentar canviar una dinàmica negativa.

L’Espanyol mira ja cap endavant. Primer va incorporar Dolors Ribalta com a nova directiva responsable del futbol femení i ahir es va confirmar l’arribada de Carolina Miranda com a directora esportiva. Carol va jugar a futbol durant gairebé vint anys –quatre amb l’Espanyol–, i ara el club aposta per ella, que ha estat la responsable esportiva del València les darreres temporades. Per tant, una figura amb experiència per assumir el càrrec. “Fa molts anys que treballo en això. Afronto amb molta il·lusió la tornada a casa. Intentarem que hi hagi un màxim rendiment, des de la base fins a dalt, per portar el primer equip a primera”, va assegurar Miranda en declaracions als mitjans del club. Tocarà treballar per aconseguir-ho. La primera feina de les noves responsables és trobar qui liderarà la banqueta.

EXPERIÈNCIA

L’exjugadora blanc-i-blava ha treballat els darrers tres anys al València
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)