Espanyol

La porta de sortida és gran

Espanyol. El club fa oficial la no renovació del porter Oier i la cessió amb opció de compra de Víctor Gómez a l’Sporting de Braga

A l’Espanyol no hi ha sorpreses. Des de fa dies que els noms d’Oier Olazábal i Víctor Gómez estaven més a fora que a dins del club i finalment ha estat així, i és que ahir el conjunt blanc-i-blau va fer oficials les sortides de tots dos jugadors. En el cas d’Oier, el club ha decidit no renovar-li el contracte, que acaba avui, tot i que tenia una opció de renovació per un curs més. Per això el club ha hagut de pagar una petita indemnització d’uns 30.000 euros. El porter guipuscoà, doncs, deixa el club després de dos anys i mig en què només ha pogut disputar nou partits. Amb la seva marxa, Joan Garcia es queda com a únic porter de la plantilla, però també podria sortir cedit per buscar minuts, així que el club aposta definitivament per una renovació completa després de l’adeu de Diego López.

A diferència d’Oier, Víctor Gómez no deixa definitivament el club. El lateral, de 22 anys, viurà la seva tercera cessió consecutiva després de jugar les dues últimes temporades a 2a divisió A amb el Mirandés i el Màlaga, on ha estat un titular indiscutible. El d’Olesa de Montserrat ara fa un pas endavant, ja que jugarà cedit a l’Sporting de Braga de la lliga portuguesa, amb el qual també jugarà l’Europa League. L’acord de cessió inclou una opció de compra valorada en uns dos milions d’euros, així que el seu retorn al club, amb el qual té contracte fins al 2025, no està garantit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)