Espanyol

El final a tota una vida en blanc-i-blau

Espanyol. Óscar Melendo no arriba a un acord per renovar el contracte i deixa el club després de 19 anys

Un futbolista especial i estimat deixa l’Espanyol. És l’únic que ha passat per totes les categories del club, des de l’Escola fins a arribar al primer equip. Óscar Melendo posa punt final a 19 anys vestint la samarreta blanc-i-blava. El migcampista i el club no han arribat a cap acord per renovar el seu contracte, que s’acabava ahir. Fa uns mesos semblava que les posicions de totes dues parts s’havien acostat i que acabaria renovant, però la proposta de l’Espanyol no ha estat suficient per al jugador, que queda lliure per negociar amb qui vulgui. Fa unes setmanes el van vincular amb l’Almeria, si bé el club andalús va desmentir qualsevol acord.

Melendo, de 24 anys, tanca una etapa que va començar a l’Escola RCDE i que va culminar amb el debut amb el primer equip el 20 de novembre del 2016 amb Quique Sánchez Flores. En total han estat 161 partits, en què ha marcat sis gols i ha repartit tretze assistències. El gol més especial va ser el primer, que va servir per derrotar el Barça en un partit de copa davant l’afició perica. Marxa un futbolista de casa i un exemple per tots els nens que formen part del futbol base blanc-i-blau. Amb l’adeu de Melendo, són nou els jugadors que han deixat la disciplina de l’Espanyol després d’acabar el curs: Diego López, David López, Dídac Vilà, Fran Mérida, Oier i els tres cedits: Morlanes, Loren i Yangel. A més, Víctor Gómez ha sortit cedit al Braga.

Amistós contra el Brighton

El club va confirmar un segon amistós de pretemporada. L’Espanyol s’enfrontarà al Brighton anglès el pròxim dia 30 de juliol (16 h) a Anglaterra. Abans, el dia 16, jugarà contra el Montpeller. Durant l’estada a Marbella, entre el 19 i el 28, l’equip jugarà més partits contra rivals que encara s’han de confirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)