Espanyol

Marc Cabestany, nou entrenador de l’Espanyol femení

L’Espanyol femení ja té nou entrenador. Es tracta de Marc Cabestany, que agafa el relleu de Rubén Casado i es trobarà amb el repte de retornar l’equip blanc-i-blau a la màxima divisió.

Cabestany té experiència en el futbol femení: va ser el director de metodologia de l’escola de futbol femení Manu Lanzarote i va estar al capdavant de l’equip Juvenil Preferent i del primer equip. També té bagatge en equips masculins. Ha dirigit l’Igualada, l’Atlètic Sant Just i ha estat segon entrenador de Ramon Calderé a l’Olot i el Badalona

“L’Espanyol és un club històric. Per mi és una oportunitat. Crec que havia d’acceptar aquesta proposta perquè penso que ens podem ajudar mútuament”, ha afirmat Cabestany en declaracions als mitjans del club blanc-i-blau. El nou tècnic de l’Espanyol assegura que aportarà “professionalitat i un tracte proper” i ha demanat un equip “ambiciós i valent” per tal que l’aficionat senti “orgull”. “Serà un viatge llarg i esperem que acabi bé”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)