Espanyol

L’Espanyol presenta les noves samarretes

El club fa oficial les tres samarretes que lluiran els equips aquesta temporada 2022-2023

L’Espanyol ha fet oficials les noves equipacions per a la temporada 2022-2023. El club ha presentat les tres samarretes que lluiran tots els equips periquitos al llarg de la pròxima temporada. “Samarretes amb referències històriques”, aquesta és l’aposta del club i Kelme per la indumentària d’aquesta campanya.

La primera samarreta lluirà, evidentment, els tradicionals colors blau i blanc. Tres franges de cada color amb un element que busca recordar al que el club va utilitzar la temporada 2001-2002, combinant dos blaus per aconseguir un efecte en què les franges es difuminin mínimament. Un disseny clàssic però actualitzat. Els pantalons seran de color negre i les mitgetes blanques.

Per a la segona equipació s’ha apostat pel rosa. Dos tons de rosa i alguns elements en negre com el coll, els logotips i alguna petita franja. “La nostra afició té afecte al rosa. La seva combinació amb el negre ens recorda a tots la copa de la UEFA 2006-2007”, explica Antoni Alegre, director de Màrqueting i Comercial del Club. Una copa de la UEFA en la qual l’Espanyol va arribar a la final. Pantalons i mitgetes també seran de color rosa.

La tercera samarreta serà la del 110è aniversari del club, amb tan sols dues franges: una blanca i una d’un blau força fosc, amb una màniga de cada color. Els pantalons i les mitgetes seran del mateix color blau.

Una de les novetats d’aquesta temporada és una edició especial de la samarreta de porter en homenatge a Ricardo Zamora. La samarreta incorpora l’escapulari de la samarreta que duia en el seu moment el mític porter periquito, així els porters del club aniran vestits igual que un dels jugadors més importants de la història de l’entitat.

Per a la presentació, el club ha escollit a dos jugadors del primer equip masculí, Nico Melamed i Sergi Gómez; a una jugadora del femení, Adriana Martín; a un jugador del filial, Gori Gràcia; i a un porter del juvenil, Iker Venteo.

Les noves samarretes es posaran a la venda a partir d’aquest mateix divendres a totes les tendes oficials del club i a la botiga online. L’entitat ha explicat, a més, que ha arribat a un acord amb Kelme China perquè l’empresa de roba esportiva vesteixi l’equip durant els pròxims quatre anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)