Espanyol

L’Espanyol inicia la seva pretemporada

Aquest matí, els jugadors han passat les habituals proves mèdiques prèvies al primer entrenament de la pretemporada

L’Espanyol ha iniciat aquest dilluns la pretemporada 2022/2023 amb les proves mèdiques i físiques a la Clínica Corachán de Barcelona. A més, també s’han realitzat els habituals tests funcionals a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, segons s’ha informat des de l’entitat blanc-i-blava.

Fins a 24 jugadors, entre el primer equip i el filial, s’han sotmès a diferents analítiques, proves d’esforç i d’agudesa visual, entre altres exercicis. Els serveis mèdics del club no han detectat cap complicació en el retorn dels jugadors, que ja comencen la seva preparació pels amistosos de pretemporada. El primer partit tindrà lloc el pròxim 16 de juliol contra el Montpeller francès.

Pel que fa a les absències, la més destacada és la de Raúl de Tomás, que va participar amb la selecció espanyola al juny i té permís per reincorporar-se amb la resta de l’equip a mitjans de juliol. Pol Lozano i Álvaro Vadillo també s’han absentat amb permís de l’entitat. D’altra banda, els jugadors del filial Joan Garcia, Ángel Fortuño, Omar, Rubén Sánchez, Simo, Jofre Carreras, Gori i Luca Warrick han entrat en la dinàmica de primer equip i s’han sotmès també a les revisions mèdiques.

Després de passar les proves, els jugadors participaran en el primer entrenament amb el seu nou entrenador, Diego Martínez, demà dimarts a les 18:30. El pla de treball de la primera setmana consistirà en tres dies amb sessions dobles al matí i a la tarda (dimecres, dijous i divendres) i dos dies amb una única sessió (dimarts i dissabte). A mesura que vagi avançant la setmana, el cos tècnic anirà introduint el treball amb pilota, però el focus pels primers dies està posat en dur entrenaments físics per posar a punt a la plantilla de cara als pròxims amistosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)