Espanyol

Adrià Pedrosa continua al marge

El lateral blanc-i-blau treballa al marge dels companys per recuperar-se d’unes molèsties a la cama

El jugador de l’Espanyol Adrià Pedrosa s’entrena al marge de l’equip a causa d’unes molèsties a la cama. El lateral esquerrà ja es va perdre els cinc últims partits de la campanya passada per culpa d’una lesió, tot i que el club no ha confirmat si les molèsties que l’impedeixen entrenar-se amb els seus companys provenen d’aquesta anterior.

Pedrosa, a més, continua sent una incògnita en el futur del conjunt periquito. El blanc-i-blau acaba contracte el 2023 i les negociacions per a la seva renovació, de moment, segueixen sense resoldre’s. Tot i això, el canvi de rumb que ha suposat la sortida de Rufete de la direcció esportiva podria capgirar-ho tot.

La participació del blanc-i-blau al primer partit de pretemporada que disputarà el conjunt de Diego Martínez contra el Montpellier, no està confirmada. L’evolució del futbolista marcarà la seva disponibilitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)