Espanyol

Dubtes abans d’hora

Espanyol. Les dues derrotes contra la Balompédica Linense i el Brighton han estroncat el bon inici dels blanc-i-blaus aquesta pretemporada

Quan semblava que el projecte de Diego Martínez començava a enlairar-se, als blanc-i-blaus els ha tocat viure, un cop més, un bany de realitat. L’equip periquito ha tingut la setmana més complicada des que ha començat la pretemporada per les derrotes contra la Balompédica Linense (0-1) i el Brighton (5-1). Dos partits per oblidar i que han fet saltar totes les alarmes quan tot just queden 13 dies perquè s’estrenin en la lliga.

L’Espanyol va començar aquest curs amb bones sensacions. En els tres primers partits de la pretemporada contra el Montpeller, el Las Palmas i el Lilla, els blanc-i-blaus van mostrar una imatge convincent. A poc a poc, els jugadors van anar interioritzant les idees del nou tècnic i es van fer un equip fort al darrere i que, a més, generava ocasions, gràcies a la intensitat i concentració amb què sortien al terreny de joc. Va ser un inici de temporada il·lusionant i en què els nous fitxatges van mostrar que tenien el nivell per competir amb aquesta samarreta.

Invictes i imbatuts, encaraven els dos últims duels abans de tornar a Barcelona. Però, llavors, tota la feina feta fins aleshores es va esfumar. Contra un equip de primera FEF i el Brighton anglès, es va veure un Espanyol superat, perdut i sense el ritme i la intensitat que l’havia caracteritzat fins aleshores.

Aquestes dues derrotes han de ser un avís per a la direcció esportiva espanyolista, que necessita reforços urgentment si vol ser un equip competitiu. Ara per ara, només 16 jugadors de la plantilla estan sent utilitzats pel tècnic periquito, una xifra molt escassa per afrontar tota una temporada amb garanties. Encara són a temps de redreçar la situació, però no s’hi val a badar. A l’Espanyol només li queda un últim test contra el Nàpols, el 6 d’agost, abans del primer partit oficial contra el Celta. Així doncs, seran dies moguts a la ciutat esportiva blanc-i-blava. Mentre que Diego Martínez intentarà esvair tots els dubtes en el vessant esportiu, als despatxos s’intensificarà la feina per aconseguir algun reforç més que els permeti fer un salt de qualitat.

ÚLTIM TEST

Contra el Nàpols tindran una nova oportunitat per recuperar la confiança
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)