Espanyol

Melamed: “Tenim ganes de competir, autoexigir-nos i assolir el màxim nivell”

Sobre la golejada davant el Brighton el jugador de l’Espanyol té clar que el més important és “aprendre i corregir” els errors i ja pensen en el Nàpols

L’Espanyol ha arrencat una nova setmana d’entrenaments amb molts fronts oberts pel que fa a sortides i arribades. L’equip, però, se centra a continuar treballant per esborrar la mala imatge mostrada en els dos darrers amistosos, especialment contra el Brighton. Dissabte visita un altre rival d’entitat com és el Nàpols (20:30h) en el darrer assaig previ a l’inici de la lliga a Vigo. Nico Melamed ha parlat de com encaren aquesta setmana després del que va passar, reflexiona sobre la derrota a Anglaterra, valora el nivell del pròxim rival i explica les seves expectatives personals per aquesta temporada.

Una nova setmana i visita a Nàpols després de dos mals partits

“Ho encarem amb molta il·lusió, com ho estàvem fent totes les setmanes, ja deixant enrere el partit del Brighton. Estem carregant piles per un altre partit important, intens i de primer nivell com serà el del Nàpols. Volem arribar a Vigo il·lusionats, amb les piles posades per treure els tres punts i donar una molt bona imatge.”

Golejada contra el Brighton

“Cada partit és un examen. Veníem entrenant molt bé. Vam passar per l’stage de Marbella que ens va servir per carregar piles i cames, per afrontar el que ens demanessin el tècnic i l’staff i també per conèixer-nos més tots i crear vincles. Després volem intentar demostrar-ho al camp. Hi ha resultats bons i dolents, l’important és aprendre i corregir els errors dels partits que no han sortit tan bé per afrontar el següent de la millor manera.”

Nivell del Nàpols

“Com millor sigui el rival té major dificultat, però també més exigència pel grup. Ens agrada, objectiu més ambiciós. Ens servirà per competir encara més.”

Ambient del grup

“Hi ha un ambient molt positiu, un ambient de ganes d’aprendre i conèixer més a tothom. Estem amb ganes de competir, autoexigir-nos i assolir el màxim nivell possible.”

Expectatives individuals per aquesta temporada

“Crec que és una temporada que ens genera molta il·lusió a tots. I a mi personalment també, per fer un salt més, una millor versió a nivell individual, ser important per l’equip, aportar el meu granet de sorra i sumar el màxim possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)