Espanyol

Diego Martínez: “Estem lluny del que volem ser”

El tècnic de l’Espanyol ha estat clar i directe: a l’equip li falten moltes coses i RDT entrena a part per molèsties; compta amb ell

Diego Martínez ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit davant el Nàpols i ha estat clar, directe i no ha evitat ni un sol tema. Deixa clar que a l’equip li falten moltes coses, tant en fitxatges i sortides com en la preparació, i no té problema en reconèixer que tot està anant més lent del que els hauria agradat. Tot i això, es mostra positiu i il·lusionat. Sobre RDT, ha deixat clar que tenen una bona relació i que el jugador està entrenant a banda del grup per unes molèsties. Compta amb ell i quan se senti preparat, tornarà.

Pretemporada

“Ha estat una pretemporada amb una mica de tot. Estem molt contents per l’actitud i la predisposició dels jugadors, ha estat immillorable. També ha estat complexa, sobretot per disponibilitat de jugadors i per moviments d’entrades i sortides pendents. És cert que ens agradaria estar més avançats en alguns automatismes i en la identitat que volem a l’equip. Però la valoració és positiva.”

Nàpols

“És un bon moment per seguir agafant minuts i perquè els joves se segueixin rodant. Per créixer, millorar i afiançar-se és important enfrontar-se als millors i passar per situacions de màxima dificultat. L’equip s’està rebel·lant contra les dificultats, i aquesta rebel·lia m’encanta.”

RDT

“És fàcil. Ell s’incorpora més tard, com Pol Lozano, i arriba amb unes molèsties. Tenim una comunicació molt fluida. Ell va marcant el seu procés, com està i què necessita per trobar la millor versió. Ens comunica que prefereix fer-ho progressiu, a un ritme diferent, i totes les setmanes anem parlant. Quan ell senti i decideixi que vol estar amb l’equip, farà més entrenaments amb el grup.”

Compta amb Raúl

“Quan se senti al 100% per estar al grup, tornarà. Té lloc al projecte. Quan jo arribo em trobo amb una situació que ve de l’any passat i més enrere, i jo respecto molt les situacions personals de cadascú. Jo vull els millors jugadors que estiguin disposats a donar el 100% i focalitzats en l’equip. La possible sortida dependrà d’ell, del club i del mercat, jo no hi tinc gaire a fer”

Nous reforços

“Tots som conscients que necessitem incorporar jugadors. Cada vegada queda menys temps, però confiem que la planificació i els plans previstos arribin a bon port.”

Què ha d’arribar i sortir

“Crec que en cada línia hem de fer incorporacions importants. I estar a l’expectativa del mercat, poden passar moltes coses. Sé que s’està treballant molt dur en això, i sé que també hi ha d’haver certes sortides. Des del primer dia hem estat clars amb la situació de cadascú, hem parlat clar amb els qui no hi comptem.”

Joves de la casa

“Són un més dins l’equip. No és una qüestió de valentia de l’entrenador, és un tema de mèrits i rendiment, que cadascú es guanyi el que es mereix. I s’ha de dir, molts estan jugant més del que s’esperaven. Sóc un entrenador que creu en els processos, i crec que s’ha de tenir calma amb tots.

Plantilla actual

“Som conscients que estem lluny del que necessitem per ser un equip com el que volem arribar a ser. En configuració, en automatismes, en preparació... I unes coses afecten les altres. Estem il·lusionats per seguir creixent i treballant, però tenim molta feina per davant i el temps del procés que esperàvem està sent més lent.”

Tonny Vilhena i Embarba

“El tema de les sortides és molt clar, però el cas de Vilhena és diferent. No és un tema de decisió esportiva, sinó que té una situació contractual peculiar amb el club i amb el seu club de procedència. I Embarba ara mateix està lesionat. A partir d’aquí, tot pot passar fins al final, el mercat és molt ampli.”

Darder

“Amb l’actitud que està tenint, a mi m’encantaria tenir-lo tots els anys que pugui. Està sent exemplar amb el grup i pels joves.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)