Espanyol

Taules en l’últim partit de la pretemporada

Espanyol. Els blanc-i-blaus empaten contra el Nàpols amb un equip ple de baixes abans de la seva estrena en lliga el cap de setmana vinent

Nàpols 0 Espanyol 0

NÀPOLS:Meret (Contini, 46’), Di Lorenzo (Zanoli, 69’), Rrahmani (Ostigard, 46’), Kim (Jesus, 69’), Mario Rui (Olivera, 46’), Anguissa (Zerbin, 69’), Lobotka (Demme, 46’), Elmas (Zielinski, 46’), Lozano, Osimhen (Gaetano, 69’), Kvaratskhelia (Petagna, 69’).ESPANYOL:Lecomte, Omar (Óscar Gil, 72’), Sergi Gómez (Simo, 70’), Cabrera, Brian Oliván, Calero (Villahermosa, 87’), Vinícius, Darder (Keidi Bare, 55’), Rubén Sánchez, Nico (Luca, 55’), Joselu.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Gabriele Scatena.T.G.:Osimhen, Sergi Gómez, Vinícius, Cabrera, Brian Oliván, Villahermosa.PÚBLIC:Uns 2.000 espectadors a l’estadi Teofilo Patini.

L’Espanyol va tancar la pretemporada amb un empat de mèrit contra el Nàpols, un rival d’exigència i que va ser molt superior durant tot el partit. Els blanc-i-blaus van mostrar una imatge millor que la que es va veure contra el Brighton, però van deixar palès que encara hi ha molta feina per fer abans que comenci la lliga el cap de setmana vinent. I és que si l’equip dirigit per Diego Martínez va aconseguir sortir viu de l’estadi Teofilo Patini va ser gràcies a la gran actuació de Lecomte, que va agafant confiança després d’un any en blanc en l’Atlético, i al poc encert de cara a porteria que van tenir els italians.

Per a aquest duel, els blanc-i-blaus van sortir amb un onze de circumstàncies, ja que només disposaven de 12 jugadors del primer equip. El tècnic periquito va donar entrada a Omar en el lateral dret, a Calero com a pivot deixant Sergi Gómez com a central i a Rubén Sánchez com a extrem. Aquest onze, però, no va acabar de funcionar i ben aviat el Nàpols ja va tenir les més clares, sobretot per part d’Osimhen, que va ser el gran maldecap per a la defensa blanc-i-blava, amb nombrosos xuts i arribades que refusava Lecomte. Aquest bagatge ofensiu per part dels locals va continuar al llarg de tota la primera part, mentre que a l’Espanyol li va costar molt trepitjar camp contrari i tenir llargues possessions.

En la represa, Darder va marxar del terreny de joc per problemes estomacals. Tot i això, els visitants van patir menys i van arribar les ocasions més clares. Joselu i Vinícius van tenir una doble oportunitat a boca de gol a la sortida d’un córner i, minuts més tard, Luca va recollir un rebuig lliure de marca dins l’àrea, però no va poder superar Contini. Al final, empat sense gols que deixa una sensació agredolça abans de l’inici de lliga.

ELS VESTIDORS

Hem entès molt bé la idea del ‘mister’ i crec que estem en el camí de trobar la nostra millor versió
Sergi Gómez
defensa de l’espanyol

LECOMTE

Hem de tenir paciència fins que incorporem tothom i, a partir d’aquí, continuar competint
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
El porter francès, amb la seva gran actuació, va ser providencial per evitar la derrota
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)