Espanyol

La porteria, en bones mans

Espanyol. Lecomte va esvair tots els dubtes després de la golejada contra el Brighton amb una gran actuació contra el Nàpols

L’heroi de l’últim partit de pretemporada contra el Nàpols va ser, sense cap dubte, Benjamin Lecomte. El porter francès va ser providencial per evitar una altra golejada que podria haver enfonsat encara més el conjunt blanc-i-blau una setmana abans de l’inici de lliga. Davant un equip de Champions, amb Osimhen al capdavant, el francès va salvar l’Espanyol amb tres aturades de molt mèrit, que li van servir per reivindicar-se després de la frustrant actuació contra el Brighton, en què va encaixar cinc gols.

El jugador, cedit pel Mònaco fins a final de temporada, va completar els 90 minuts per segon partit consecutiu. Així doncs, sembla que ja no hi ha debat sobre qui serà el porter titular per a aquest curs. I és que no només ha deixat bones sensacions sota pals, sinó que també ha mostrat un joc molt solvent amb els peus, buscant amb encert els seus companys en la sortida de pilota.

L’Espanyol ha tancat la pretemporada deixant la porteria a zero en quatre dels sis partits disputats, amb un balanç de cinc gols a favor i sis en contra. Aquesta dada mostra també el gran treball defensiu que està realitzant el conjunt de Diego Martínez. L’any passat els blanc-i-blaus, amb Vicente Moreno de tècnic, van ser el cinquè equip de la lliga més golejat, empatats amb el València, amb 53 dianes. Ja ho veurem aquest any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)