Espanyol

Tretze anys sense Dani Jarque

El conjunt periquito torna a obrir la Porta 21 perquè l’afició pugui rendir homenatge a qui fos el capità

El 8 d’agost és un dia marcat en vermell al calendari dels seguidors de l’Espanyol. Tal dia com avui de fa 13 anys, el capità blanc-i-blau, Dani Jarque, va perdre la vida a la ciutat italiana de Coverciano, on el conjunt periquito estava realitzant la pretemporada.

Com s’ha fet a cada aniversari de la mort del jugador, la Porta 21 de l’estadi ha estat oberta durant el matí perquè l’afició de l’Espanyol pugui rendir un petit homenatge a Jarque. Prèviament, representants de tots els estaments del club, encapçalats pel CEO Mao Ye, han dut a terme l’entrega floral davant de l’estàtua de Jarque. “És un acte molt emotiu, com cada any. Dani Jarque és una icona que els jugadors i l’afició cada vegada tenen més interioritzat. Sempre assisteix tota la plantilla a aquest esdeveniment perquè el vestidor el tracta amb molta importància. Nosaltres no exigim que vinguin, sinó que en surt d’ells mateixos perquè entenen la rellevància que té per al club i l’afició”, han estat les paraules de Mao Ye.

Les xarxes socials del club també s’han omplert de missatges com a tribut en un dia assenyalat per als aficionats blanc-i-blaus. Als perfils oficials del club també s’ha publicat un petit missatge dedicat a la seva llegenda: “Mai t’oblidarem, Dani. El teu llegat sempre estarà amb nosaltres. T’estimem, capità.”

Dani Jarque es va formar a les categories inferiors de l’Espanyol fins que va debutar a primera amb tan sols 19 anys. Durant les set temporades en què el defensa va jugar amb el primer equip va disputar un total de 211 enfrontaments. A més, Dani Jarque va ser campió de la copa el 2006 amb el quadre català, sent titular a la final i disputant els 90 minuts del dit partit. L’estiu del 2009 va ser elegit capità de l’Espanyol i va lluir el braçalet a la inauguració del RCDE Stadium. Lamentablement, aquest va ser el darrer dia que el futbolista català va trepitjar el temple periquito.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)