Espanyol

Reforç pel mig del camp

Espanyol. El club blanc-i-blau ha fet oficial el fitxatge d’Edu Expósito, que firma per les properes 5 temporades a canvi de 4,5 milions d’euros

Ja és oficial. Edu Expósito s’ha convertit en nou jugador blanc-i-blau. El migcampista de Cubelles, que tenia contracte amb l’Eibar fins el juny del 2024, arriba a Cornellà El-Prat en qualitat de traspàs per 4.5 milions d’euros més variables. El jugador de 26 anys ha firmat per les properes cinc temporades, fins el 2027, amb un sou que no superarà el milió i mig d’euros. Les dues parts de la negociació han acceptat incloure en aquest acord una sèrie de variables que podrien augmentar lleugerament el cost d’aquest fitxatge en un futur si el rendiment del jugador és positiu.

Finalment, Expósito s’ha decantat per l’Espanyol, després que altres clubs de primera, com l’Elx, l’Osasuna o el Girona també estiguessin interessats en fer-se amb els seus serveis. El jugador ha prioritzat el club blanc-i-blau pel projecte de Diego Martínez, per estar més a prop de la seva família i per unes condicions econòmiques que són millors que les que li havien ofert els altres clubs.

Així doncs, el jugador format al Gavà i la Damm abans de fer el salt al futbol professional al Deportivo de la Coruña i a l’Eibar, on hi ha estat els últims tres cursos, tornarà a jugar a Primera divisió després d’una temporada en la categoria de plata defensant la samarreta de l’entitat basca. Edu Expòsito ve de firmar la seva millor temporada com a professional, amb vuit gols i set assistències en 45 partits oficials.

Amb la seva arribada, el tècnic blanc-i-blau ja té el “6” que tan desitjava. Podrà comptar amb un migcampista polivalent, amb molta arribada i amb més de 70 partits a primera. Expósito, que pot jugar tant d’interior com de pivot, competirà en un lloc a l’onze amb Keidi Bare i Pol Lozano per formar un trident al centre del camp amb Darder i Vinicius Souza, ja que aquests dos últims semblen inamovibles per Diego Martínez.

Amb aquest fitxatge l’Espanyol completa el mig del camp, i ara se centraran a reforçar altres posicions. Aquest ha estat el cinquè fitxatge dels blanc-i-blaus en aquest mercat d’estiu després de les arribades de Joselu, Brian Oliván, Lecomte i Vinicius Souza. A aquestes incorporacions també cal sumar-hi Vilhena, fitxat en propietat, i Pol Lozano, que torna d’una cessió al Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)