Espanyol

Reforç per al mig del camp

Espanyol. Edu Expósito, procedent de l’Eibar, firma per cinc temporades a canvi de 4,5 milions d’euros

El migcampista Edu Expósito ja és nou jugador blanc-i-blau. El de Cubelles, que tenia contracte amb l’Eibar fins al juny del 2024, arriba a Cornellà El-Prat en qualitat de traspàs per 4,5 milions d’euros més variables. El jugador, de 26 anys, ha firmat per les pròximes cinc temporades, fins al 2027, amb un sou que no superarà el milió i mig d’euros.

Expósito s’ha decantat per l’Espanyol després que altres clubs de primera com l’Elx, l’Osasuna i el Girona també estiguessin interessats a aconseguir els seus serveis. El jugador ha prioritzat el projecte de Diego Martínez per estar més a prop de la seva família i per unes condicions econòmiques que són millors que les que li havien ofert els altres clubs.

“Hi havia diverses ofertes sobre la taula, però quan et truca l’Espanyol, has d’arribar-hi com sigui. Conec molta gent que ha vestit aquesta samarreta i em confirma que per dins també és un club molt gran, així que estic molt feliç de ser aquí”, va declarar el nou jugador periquito.

Així, doncs, el jugador format al Gavà i a la Damm abans de fer el salt al futbol professional al Deportivo de la Corunya i a l’Eibar, on ha estat els últims tres cursos, tornarà a jugar a primera divisió després d’una temporada en la categoria de plata, la millor com a professional, amb vuit gols i set assistències en 45 partits.

Amb la seva arribada, el tècnic blanc-i-blau ja té el 6 que tan desitjava. Un migcampista polivalent, amb molta arribada, que pot jugar tant d’interior com de pivot i que competirà en un lloc a l’onze amb Keidi Bare i Pol Lozano per formar un trident al centre del camp amb Darder i Vinicius Souza.

De fet, Expósito es defineix com un “jugador ambiciós, molt exigent, que li agrada tenir la pilota i associar-se amb els companys”. Assegura que té “moltes ganes de fer aquest salt” en la seva carrera “amb aquesta samarreta, demostrant sacrifici i esforç”. “Vinc a donar-ho tot per aquest escut.”

DECLARACIONS

“Quan et truca l’Espanyol, has d’arribar-hi com sigui. Estic molt feliç de ser aquí”

POLIVALÈNCIA

Expósito és un 6 amb molta arribada i pot jugar d’interior o de pivot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)