Espanyol

Joselu: “L’equip està molt ben preparat”

El davanter de l’Espanyol, Joselu Mato, ha comparegut aquest dimecres davant dels mitjans de comunicació en la prèvia de la primera jornada de Lliga contra el Celta, que es disputarà dissabte a Balaídos (17h). El jugador gallec s’ha mostrat confiat i amb moltes de ganes de començar a competir amb el club català.

Adaptació dels nous fitxatges

“Ens estem adaptant molt bé. En el meu cas, ja fa més d’un mes que estic aquí i tot m’ha resultat molt fàcil des del primer dia. Els meus companys m’han acollit molt bé i em sento dins d’una gran família. Els altres fitxatges penso que ho han de veure igual que jo”.

Exigències de l’entrenador

“Un entrenador sempre demana sacrifici i feina. Som en una categoria on has de rendir al màxim nivell i el rendiment d’un jugador ve marcat pel seu treball. La pretemporada ha servit per preparar molts conceptes i entendre que vol de nosaltres l’entrenador. En l’àmbit personal, un sempre vol millorar les seves xifres, però no és una cosa que em tingui preocupat”.

Mendilibar i Diego Martínez

“Al llarg de la meva carrera he tingut molts entrenadors, cadascun amb una manera de pensar diferent. Amb Mendilibar vaig coincidir a l’Alabès i sobre ell puc dir que és un entrenador molt intens i que sempre vol més i més dels seus jugadors. En el cas de Diego Martínez, també és un entrenador que aprecia molt la feina i el sacrifici dels seus jugadors, en aquest sentit són entrenadors semblants. Pel que fa als seus conceptes i plantejaments, cadascú té la seva forma d’entendre el joc, però tots dos són excel·lents entrenadors”.

Inici de lliga

“L’equip arriba molt ben preparat després d’una llarga pretemporada. Els amistosos ens han ajudat molt a l’hora de corregir conceptes que havíem de millorar de cara a l’inici de la competició de Lliga. Tenim moltes ganes de començar a competir”.

Primers mesos de competició

“Ara mateix pensem a guanyar el primer partit de Lliga. És evident que aquesta temporada serà diferent pel tema del Mundial, però ara toca pensar i centrar-se en la primera jornada contra el Celta. D’aquí al novembre encara queda molt de temps”.

Xerrada amb els àrbitres

“Busquen transmetre’ns que el seu objectiu és minimitzar al màxim els errors. Amb l’ajuda del VAR ara tenen un suport que els és de gran utilitat. A partir d’aquí, els àrbitres són humans, es poden equivocar. Nosaltres ens hem de centrar a posar de la nostra part al terreny de joc per facilitar la seva feina”.

Manca de gol

“És evident que el gol és el que materialitza el resultat. Tenim jugadors de moltíssima qualitat amb capacitat per marcar gols, com ja han demostrat en anteriors ocasions. El que hem de fer és jugar al nostre màxim nivell i materialitzar les ocasions que tinguem”.

Raúl de Tomàs

“Un sempre vol estar envoltat dels millors i Raúl és un enorme jugador. A partir d’aquí, ell té contracte i la decisió final és del mateix club. No puc dir res més”.

Plantilles incompletes

“En el nostre cas, tots els jugadors nous estem disponibles per jugar aquest cap de setmana. Hi haurà altres clubs que es trobin en una situació pitjor, però nosaltres hem de pensar en l’Espanyol i res més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)