Espanyol

El Cornellà jugarà al RCDE Stadium aquesta temporada

Acord. L’Espanyol i l’Ajuntament de Cornellà han arribat a un acord perquè els verds puguin jugar a l’estadi periquito i així competir a 1a FEF aquesta temporada

La Unió Esportiva Cornellà jugarà els seus partits com a local d’aquesta temporada al RCDE Stadium. L’Espanyol i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat han arribat a un acord de col·laboració que permetrà que els verds puguin competir a primera federació.

El Cornellà complirà ara amb les exigències per als estadis de la categoria a partir d’aquesta temporada 22/23, entre elles, un terreny de gespa natural i una il·luminació amb un mínim de 600 luxes.

Des del club del Llobregat es mostren agraïts amb l’Espanyol i amb el consistori. Andrés Manzano, director general de l’entitat assegura que “jugar la temporada que ve en un estadi de La Lliga és un pas importantíssim i històric per a la UE Cornellà, que ens permetrà continuar competint a la Primera Federació i, sobretot, continuar fent-ho aquí a la nostra ciutat, que era un dels nostres objectius principals. Estem segurs que és una gran notícia per als nostres abonats i aficionats, que podran continuar gaudint de l’equip a la ciutat i fer-ho a més a més en un gran estadi, amb totes les millores que això comporta”.

Maribel López, presidenta del Cornellà destaca que estan “ja enfocats en tots els detalls de la nova campanya i tot allò necessari perquè aquesta temporada signifiqui també una major afluència d’aficionats i abonats. Volem que, gràcies a això, tota la ciutat s’hi involucri i faci que creixem tots”.

Pel que fa a l’Espanyol, asseguren que “aquesta és una mostra més de la predisposició a la col·laboració que sempre ha mostrat el club amb els conjunts catalans que han requerit la seva ajuda”. A més, asseguren que en aquest conveni també “hi ha espai per a altres propostes de col·laboració que s’aniran implementant al llarg dels mesos vinents i que, a més de tenir un vessant econòmic positiu per a l’entitat blanc-i-blava, permetran establir nous vincles de cooperació mútua que afavoreixi el desenvolupament urbanístic i l’activitat de l’Espanyol a les seves instal·lacions i al municipi amb l’objectiu compartit de créixer i oferir la millor proposta als aficionats de l’entitat i a tots els residents del municipi i del Baix Llobregat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)