Espanyol

L’Espanyol rescata un punt sobre la botzina (2-2)

L’Espanyol ha arrencat el curs 2022/2023 amb empat. El conjunt blanc-i-blau ha mostrat dues cares a camp del Celta en l’estrena en la lliga. L’equip ha firmat una primera part notable i una segona més irregular.

L’inici de l’Espanyol ha estat prometedor. L’equip de Diego Martínez s’ha presentat a Balaídos amb valentia i ganes de ser protagonista. Els blanc-i-blaus han sotmès el Celta a una pressió alta que ha dificultat molt la sortida de pilota dels gallecs, que han estat desapareguts durant gairebé tota la primera part. L’Espanyol ha avisat aviat amb l’ocasió més clara de tot el partit. Sergi Darder, el millor dels visitants, ha engaltat una fuetada des de la frontal que s’ha estavellat al pal. Després, el conjunt de Diego Martínez ha continuat dominant, però sense encert a davant. Tota la bona feina feta durant 45 minuts, l’ha ensorrat el geni del Celta: Iago Aspas. El davanter gallec ha obert la llauna amb un gol psicològic a les portes del descans (45+2’).

La diana local ha canviat el signe del partit. El Celta és qui ha portat la iniciativa i ha fet el segon al minut 63 després d’una gran jugada col·lectiva. Un dels fitxatges, Gonçalo Paciencia, ha rematat de cap anticipant-se a Cabrera per obrir una escletxa al marcador. Però un debutant blanc-i-blau s’ha encarregat de donar vida al partit. Edu Expósito ha debutat amb nota i ha reduït distàncies amb un bon xut des de la frontal (72’). Reacció tardana de l’Espanyol que, malgrat tot, s’ha trobat amb un penal al darrer minut del temps afegit. Mingueza ha tingut un mal debut amb el Celta i ha comès falta sobre Joselu dins l’àrea. El nou home gol blanc-i-blau no s’ha posat nerviós i ha empatat sobre la botzina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)