Espanyol

Interès per Luis Rioja

Espanyol. El club blanc-i-blau vol fitxar un extrem i el jugador de l’Alavés és el candidat que sona amb més força per reforçar aquesta posició

La direcció esportiva de l’Espanyol continua treballant contra rellotge per reforçar la plantilla. I és que ja s’ha disputat la primera jornada de lliga i queden poc més de dues setmanes perquè es tanqui el mercat de fitxatges. Una de les peticions de Diego Martínez és disposar d’un nou extrem i el club ja s’ha posat mans a l’obra per satisfer la seva demanda. El jugador que més agrada a l’entitat blanc-i-blava és l’extrem de l’Alavés Luis Rioja, tal com apunta La Grada. A hores d’ara és el més ben posicionat per reforçar aquesta posició, però la seva situació contractual és complexa. Rioja no té clàusula de rescissió i, per tant, serà l’Alavés el que indicarà el preu de sortida. L’Espanyol haurà de negociar el traspàs per un jugador que també té altres pretendents. El Cadis va darrere de l’andalús i ja ha ofert 2,5 milions pel 50% dels drets del jugador. Així, doncs, s’intueix que el preu de sortida seria entorn dels cinc milions d’euros, malgrat que és una xifra per sobre del seu valor de mercat.

Luis Rioja va arribar a l’Alavés el 2019 procedent de l’Almeria. En les dues últimes temporades al club basc ha rendit a un bon nivell. En el curs 2020/21, amb 36 partits oficials, va fer un total de cinc gols i dues assistències. En la temporada següent, amb 39 partits, va fer dues dianes i sis passades de gol.

Vargas, a punt de sortir

Matías Vargas té les hores comptades a l’Espanyol. L’oficialitat del traspàs de l’argentí al Xangai Port és qüestió d’hores. Als 25 anys iniciarà una nova aventura en el futbol xinès, on militarà les pròximes dues temporades i mitja.

L’extrem esquerre va arribar a l’entitat espanyolista el 2019 procedent del conjunt argentí Vélez Sarsfield per 10,5 milions d’euros. Amb el pas de les temporades el seu protagonisme a l’equip s’havia anat diluint i ja no comptava per a Diego Martínez. Aquesta sortida permetrà alliberar massa salarial per continuar fitxant. Rioja vindria a cobrir el buit que han deixat Wu Lei i Vargas, els dos de perfil ofensiu i de banda.

Nabil debuta a primera divisió

Nabil Touaizi va debutar amb l’Espanyol a primera divisió en el primer partit de lliga contra el Celta. El marroquí, de 21 anys, no va poder demostrar tot sortit al terreny de joc en el minut 88 substituint Vini Souza. L’atacant, que milita a les files de l’Espanyol B, ja havia estat citat anteriorment pel primer equip, però no havia pogut debutar. Aquest cop, les baixes de Javi Puado i RDT van facilitar la seva entrada.

Nabil va arribar a l’entitat blanc-i-blava el 2020 procedent del Manchester City, on va fer 32 gols en les tres temporades en què hi va jugar. L’any passat, a Segona FEF, va fer un molt bon paper, amb tres gols en 32 partits disputats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)