Espanyol

Un somni fet realitat

Espanyol. Vinicius Souza, en declaracions al club, va reconèixer estar molt content i feliç per haver-se estrenat enla lliga amb el club blanc-i-blau

El 13 d’agost del 2022 Vinicius Souza va fer realitat un dels seus somnis: debutar en la lliga espanyola. I ho va fer amb la seva nova samarreta, la blanc-i-blava. “Estic molt content. He fet realitat un somni. El meu primer partit i jugar a la lliga espanyola era un somni per a mi i la meva família”, va expressar el jugador encara amb un tímid castellà en els mitjans oficials del club.

Contra el Celta, el migcampista brasiler va debutar sortint en l’onze inicial i va disputar un total de 88 minuts. En aquest temps, va tornar a demostrar que la seva adaptació a l’equip ha estat excel·lent. El jugador, que ha arribat cedit per una temporada des del Lommel SK de la segona divisió belga, va completar un molt bon partit i va deixar palesa la seva gran virtut: és un recuperador de pilotes nat al mig del camp. Això és gràcies a la seva capacitat física, amb els seus 1,87 m, i a la seva mentalitat, sempre lluitar fins al final. “Som una família, sempre junts. Córrer i donar al màxim els uns pels altres. Competir, i hem de guanyar, és una característica d’aquesta família que som aquí a l’Espanyol”, va manifestar el brasiler.

En aquest primer duel oficial de la temporada, Vini va ajudar l’Espanyol a pressionar a camp rival i, en la segona part, també va ser un dels impulsors de l’empat. Els seus números més bons van arribar en accions sense pilota. Va recuperar sis pilotes, dos de les quals, a camp rival, i de 18 situacions defensives en va guanyar 12. A més, es va imposar en quatre dels set duels aeris que va tenir. Aquestes dades demostren que està cridat a ser una peça important al mig del camp de l’Espanyol per aquest curs. Per sobre de tot, però, el brasiler va destacar la unió d’equip que hi ha dins el vestidor. “Estem sempre junts, i és el més important. En cada partit i cada entrenament volem donar al màxim, aquest és el nostre propòsit.”

Ara, Vinicius ja té la vista posada en el pròxim rival, el Rayo, del qual va admetre que s’està documentant perquè no coneixia l’equip. “Segur que farem un partit amb molta confiança i moltes ganes. Jo no coneixia el Rayo, però he estat mirant vídeos cada dia de cada jugador que tenen. Tots els partits en aquesta lliga són molt durs, hem de fer la nostra feina i jugar amb molta confiança”, va concloure. El partit es jugarà a l’RCDE Stadium. Serà un altre duel exigent, però aquest cop tindran l’escalf de la seva afició, que, per fi, ja podrà veure en directe totes les noves cares d’aquest projecte que acaba de començar.

LES REACCIONS

Estic molt content. He fet realitat un somni. El meu primer partit i jugar a la lliga espanyola era un somni per a mi i per a la meva família
En cada partit i cada entrenament volem donar al màxim, aquest és el nostre propòsit
Vinicius Souza
migcampista de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)