Espanyol

Calero: “Diego va veure més enllà del Calero central”

Espanyol. El jugador blanc-i-blau ha explicat que cada vegada se sent més còmode en la nova posició al centre del camp i que tenen “ganes d’aconseguir els tres punts” contra el Rayo

L’Espanyol ha realitzat aquest dimecres una nova sessió d’entrenament per continuar preparant el partit davant el Rayo Vallecano d’aquest divendres a l’RCDE Stadium (20h). Serà el debut en lliga a casa i podria tornar a la llista - fins i tot a l’onze - Javi Puado, que ha completat els dos darrers entrenaments amb el grup, encara sense l’alta mèdica. Continuen al marge RDT i Pol Lozano, a més de Pedrosa, que continua amb molèsties.

L’equip va competir fins a l’últim minut i va treure un empat molt meritori contra el Celta a Balaídos. Fernando Calero va ser una de les sorpreses a l’onze de Diego Martínez, i no per la seva titularitat, sinó per la posició. L’ex del Valladolid no va jugar com a central, sinó que ho va fer al centre del camp acompanyant a Vini Souza per escortar a Darder. És evident que no és la seva posició natural, només hi ha jugat alguns partits aquesta pretemporada, però va complir. De fet, no es pot descartar que repeteixi davant el Rayo, tot i que l’entrada d’Edu Expósito sembla l’opció més factible. A més, apareix també l’alternativa de Keidi Bare. Calero ha parlat d’aquesta nova posició, de l’actitud de l’equip, del partit contra el Rayo i d’RDT.

Jugar al centre del camp

La veritat és que a principi de temporada no m’ho esperava. És una posició aliena a mi, no hi havia jugat abans en el futbol professional. El tècnic ha vist que és un lloc que puc dominar, i la veritat és que cada vegada m’hi sento més còmode. Ho treballo en els entrenaments, em fixo en els companys que porten temps jugant-hi, sobretot per millorar els perfils en l’aspecte ofensiu. Crec que m’estan sortint bons partits, tant a Vigo com en pretemporada. Estic per ajudar a l’equip on em demani l’entrenador.”

Diego Martínez

“L’entrenador va veure més enllà del Calero central. Em va dir que considerava que tenia bon posicionament defensiu per ajudar i recuperar pilotes, i que tenia bon peu per donar sortida de pilota per davant dels centrals. I això em demana: ajudar en sortida i estar ben col·locat defensivament. Això intento i millorar dia a dia, és una posició nova i hi ha molt a corregir.”

Partit contra el Rayo

“És cert que els precedents recents contra ells han estat negatius, però han estat partits molt igualats, hem estat a prop de guanyar-los en diversos. Tenim ganes d’aconseguir els tres punts. És el primer partit davant la nostra afició i pot ser un bon inici.”

Rayo Vallecano

“És un equip que coneixem bastant, fa dues temporades que ens enfrontem a ells. Són molt intensos i amb pressions altes bastant efectives. I, sobretot, jo destacaria que per bandes són un equip molt veloç, tenen molt perill en les arribades pels laterals. És el que intentarem tapar, solucionar i després donar la nostra millor versió, que segur que també tenen problemes per defensar-nos.”

L’RCDE Stadium

“Hem de fer un fortí. L’any passat vam treure bastants punts a casa i s’ha de seguir en aquesta línia. Hem de ser un equip que agradi a l’afició, que la convenci, que tinguin ganes de venir a l’estadi i gaudeixin amb nosaltres. I que ens donin suport els 90 minuts que segur que ens ajudarà molt.”

Falta d’incorporacions

“Queden quinze dies. De moment, som els que som i ho hem de tirar endavant. Crec que a Vigo vam fer una gran feina i es va veure la unió que hi ha a l’equip. Hem de donar-ho tot, sense pensar en qui ha de venir o qui no, ja s’anirà veient.”

RDT

“El que passi és cosa d’ell i del club. Jo sé que ha tingut molèsties. Ha intentat entrenar amb molèsties, però va ressentir-se. De moment fa un treball específic i tant de bo es recuperi aviat i torni amb nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)