Espanyol

Diego Martínez: “Ningú ha deixat de remar, ni ho farem”

El tècnic ha deixat clar que creu en el club i l’equip, que espera “el rendiment de la primera meitat a Balaídos” contra el Rayo i que falten entre 4 i 6 incorporacions

L’Espanyol afronta demà la segona jornada de lliga i el primer partit com a local a l’RCDE Stadium davant el Rayo Vallecano (20h). Diego Martínez ha repassat l’actualitat de l’equip, ha parlat del debut a casa, de noms propis, de la necessitat d’arribades i del Rayo, pròxim rival.

Debut a l’RCDE Stadium

“Molt il·lusionats amb el repte que tenim aquest divendres. Un repte difícil, pel rival al qual ens enfrontem, però il·lusionant perquè molts debutem davant la nostra afició. Tenim ganes de sentir-los i competir amb ells. Crec que si féssim una enquesta a jugadors de primera, a molts els encantaria jugar com a locals al nostre estadi.”

RDT

“Hem estat sempre molt clars. Continua amb molèsties a l’adductor. Res ha canviat. Jo compto amb ell, va marcant ell mateix la seva posada a punt. No hem pogut parlar res de futbol amb ell perquè no ha estat en condicions. Dependrà que estigui disponible, que pugui ser un més i al cent per cent amb l’equip. Això no s’ha donat fins ara.”

Torna Puado, però no al màxim

“De les baixes, recuperem a Puado. Ha estat entrenant, però veurem com es va sentint, si està per uns minuts o per més temps, dependrà molt de les seves sensacions, no assumirem més riscos dels necessaris.”

Situació de la plantilla

“És evident que tenim unes necessitats que no estan cobertes. I està reconegut pel club, pel director esportiu i per mi. Tenim clar que necessitem efectius i la plantilla està incompleta. Ens hauria agradat que els temps fossin uns altres i estar ara d’una altra manera, però el mercat està com està.”

Confiança de l’afició en el tècnic

“L’entrenador és una part de l’equip. L’equip està per sobre de l’entrenador i de cadascun dels jugadors. Crec que no s’ha de desviar aquest focus.”

Partit en què no es pot fallar?

“Seria el primer error pensar això. El Rayo Vallecano, i més en la història recent, és un rival molt difícil per competir. Ve d’empatar al Camp Nou i Old Trafford, de fer una gran temporada la passada, és un equip reconeixible... molt difícil. Visc el present, no faig anàlisi de calendaris perquè tots els partits em semblen molt complicats. Igual que crec que hem de pensar que podem guanyar a qualsevol cada jornada, ho diré fins al final.”

Pol Lozano

“Pol continua lesionat. Tampoc ha canviat res. Jo ho he dit molt clar, comptem amb ell, és de la plantilla. Després, amb el mercat mai se sap què pot passar.”

Lecomte

“Benjamin és un grandíssim professional que està treballant a un nivell extraordinari. S’ha de tenir confiança i paciència per trobar el millor nivell de cadascun.”

Futur incert d’alguns

“No són situacions ideals. Les nostres circumstàncies estan sent complexes des de tota la pretemporada. Però ens hem de focalitzar en el que podem controlar i amb els qui tenim.”

Iraola, tècnic del Rayo

“És fenomenal. Ha fet temporades magnífiques amb el Rayo. Un equip molt reconeixible. I aquí tenim el repte, competir contra un gran rival. Nosaltres estem en un altre moment del procés, per això motiva jugar contra els millors. És un privilegi.”

Nombre d’arribades

“Ens falten 4, 5 o 6 fitxatges pendents. Una per línia, les necessitem. No és què vols, és què pots.”

Què espera de l’equip?

“Cada setmana és una vida en petit, un nou projecte. M’agradaria veure el rendiment de la primera part a Balaídos i traslladar-ho sent contundents a les àrees, mantenint la mentalitat de tot el partit.”

Confiança cega

“Crec en els jugadors i crec en l’Espanyol. Som uns privilegiats i ens hem d’il·lusionar, tot i les dificultats. Veurem que passa els pròxims dies, però amb el que tinguem tocarà adaptar-nos a la realitat i funcionar. Ningú ha deixat de remar, ni ho faran en tota la temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)