Espanyol

Il·lusió per debutar a casa

Espanyol. L’equip blanc-i-blau juga aquest vespre (20 h) el primer partit de la temporada a Cornellà contra un Rayo Vallecano que arriba motivat per haver sumat un punt contra el Barça

L’Espanyol disputa avui el primer matx de la lliga 2022/23 a l’RCDE Stadium, després de l’empat a 2 aconseguit la setmana passada contra el Celta a Balaídos. Serà la presentació d’un grapat de jugadors davant de la seva nova afició, com són els casos de Lecomte, Brian Oliván, Vinicius Souza, Joselu o Edu Expósito, i també del nou equip tècnic dirigit per Diego Martínez.

El tècnic gallec ho explica: “Afrontem un repte difícil, pel rival al qual ens enfrontem, però il·lusionant perquè molts debutem davant de la nostra afició. Tenim ganes de sentir-los i competir amb ells. Crec que si féssim una enquesta a jugadors de primera, a molts els encantaria jugar com a locals al nostre estadi”, va declarar ahir Diego Martínez en la roda de premsa prèvia al partit.

Ben segur que el camp dels periquitos és un dels més atractius de la lliga, però aquest curs la graderia posa les exigències més altes perquè volen veure un millor futbol que no pas el de l’any passat i, sobretot, els seguidors esperen poder evitar qualsevol tipus de patiment lligat al fantasma del descens, unes pors que van començar a aparèixer durant la segona volta.

No ho tindrà fàcil, l’equip blanc-i-blau, amb la situació actual de la plantilla. I Martínez ho reconeix: “És evident que tenim unes necessitats que no estan cobertes. Tenim clar que calen efectius i que la plantilla està incompleta. Ens hauria agradat que els temps fossin uns altres i estar ara d’una altra manera, però el mercat està com està.” Tot i això, l’entrenador demana “quatre, cinc o sis fitxatges, un per línia”.

Amb el que disposa, el de Vigo espera un Espanyol en què pugui “veure el rendiment de la primera part a Balaídos i traslladar-ho sent contundents a les àrees, mantenint la mentalitat de tot el partit”. El Rayo Vallecano, per la seva banda, torna a Barcelona amb la intenció d’enfortir l’impuls agafat al Camp Nou. A més, juga amb l’estadística al seu favor, ja que va imposar-se en els dos partits de l’any passat contra l’Espanyol, en els quals va mantenir la porteria a zero.

Diego Martínez, fent gala del seu positivisme, creu que “seria un error” pensar que avui no es pot fallar perquè “el Rayo és un rival molt difícil que ve de fer una gran temporada passada i és un equip reconeixible”. “Visc el present, no faig anàlisi de calendaris perquè tots els partits em semblen molt complicats. Igual que crec que hem de pensar que podem guanyar a cada jornada”, va sentenciar.

Un cop més, RDT tampoc no hi serà, contra els madrilenys. En la línia del que defensa el club, l’entrenador assegura que això és degut al fet que “continua amb molèsties a l’adductor” i que compta amb ell, però que no han pogut parlar de futbol “perquè no ha estat en condicions”.

0 Partits guanyats 0

1 Partits empatats 1

0 Partits perduts 0

2 Gols a favor 0

2 Gols en contra 0

LA PRÈVIA

Un repte difícil, pel rival al qual ens enfrontem, però il·lusionant perquè molts debutem davant de la nostra afició
Tenim clar que necessitem efectius i que la plantilla està incompleta. Ens falten quatre, cinc o sis fitxatges pendents, un per línia
Vull el rendiment de la primera part a Balaídos i ser contundents a les àrees
Diego Martínez
entrenador de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)