Espanyol

Diego Martínez: “S’ha de perseverar i continuar endavant”

El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després de la derrota contra el Sevilla per 2 a 3. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“No es podia començar pitjor quant al resultat del partit. Tot i això, a partir del primer gol del Sevilla l’equip ha reaccionat molt bé i hem tingut moments en què hem merescut més. Però els errors a primera divisió et condemnen molt. En la segona part hem fet molt més i hem merescut molt més. Però davant un equip de Champions i amb tanta qualitat és molt difícil anar contra corrent. Hi ha una mentalitat i una ànima d’equip que a pesar de totes les dificultats continua remant. Crec que al final hem merescut l’empat. El camí que hem de seguir és el de la segona part. Nosaltres hem estat molt honestos des del primer dia del que és la nostra realitat”.

Feblesa defensiva

“Hem de millorar en aquesta faceta i entre tots haurem d’aconseguir aquesta harmonia, aquells detalls que moltes vegades ens estan costant gols en contra. Hem de millorar en la seguretat defensiva i no concedir situacions clares de gol”.

Mentalitat de sobreposar-se a l’adversitat

“S’han d’oblidar els anys anteriors. Aquest és el nostre camí, un camí nou i que comencem des de zero. Un camí amb moltes adversitats, però el que està clar és que la mentalitat de l’equip és positiva i ho dona tot dins el camp. Al final s’haurà de suar sang per sumar punts i poder guanyar partits perquè nosaltres anem molt al límit. Necessitem millorar moltes coses, però en fem d’altres també molt bé i no trobem el premi que mereixem. S’ha de perseverar i continuar endavant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)