Espanyol

El camí està marcat

Espanyol. Els blanc-i-blaus, que van anar de menys a més i van tornar a treure de dins la fe que els caracteritza, es van quedar a les portes de remuntar un 0-3 contra el Sevilla

Espanyol 2 Sevilla 3

ESPANYOL:Álvaro Fernández, Óscar Gil (Rubén Sánchez, 77’- Omar (88’)), Cabrera, Puado (Melamed, 88’), Joselu, Darder, Vini de Souza, B. Oliván, Braithwaite, Edu Expósito (Dani Gómez, 58’), S. Gómez.SEVILLA:Bono, Gudelj, Jordán (Rakitic, 73’), Y. En-Nesyri, Lamela, Acuña (Telles, 45’), Fernando, Oliver (Nianzou, 67’), Isco, Kike Salas (Rekik, 67’), Carmona (Navas, 73’).GOLS:0-1 (1’) Lamela, 0-2 (27’) Carmona, 0-3 (45’) Carmona, 1-3 (45’+4) Joselu, 2-3 (62’) Braithwaite.ÀRBITRE:Cuadra Fernández.T.G.:Óscar Gil, Joselu, Acuña, Lopetegui, Vini De Souza, Fernando, Dani Gómez, En-Nesyri.T.V.:Lamela (per doble groga).PÚBLIC:20.135 espectadors a l’RCDE Stadium.

Continua la mala ratxa de l’Espanyol contra el Sevilla a l’RCDE Stadium. I és que des del 2017 els periquitos no saben el que és guanyar els sevillans a casa. Ahir els blanc-i-blaus tenien una oportunitat d’or per superar un gran rival que arribava en hores baixes després d’haver sumat només un punt dels dotze possibles, i aconseguir la primera victòria de la temporada a Cornellà. No la van aconseguir, però sí que van deixar molt bones sensacions, sobretot en la segona part, que ha de ser el que ha de marcar el camí si volen començar a sumar de tres en tres. Al conjunt dirigit per Diego Martínez se li van posar les coses molt complicades, quan en 45 minuts ja perdien per 0-3. A partir d’aquí, però, els blanc-i-blaus van tornar a treure la fe i la mentalitat que els caracteritza, i van remar contra corrent perquè, amb l’ajuda d’una afició bolcada a la causa, aconseguissin remuntar el partit. Hi van estar ben a prop gràcies als gols de Joselu i Braithwaite, però, per petits detalls, no va acabar arribant el tercer que hauria fet embogir Cornellà-El Prat.

El Sevilla va sortir com una piconadora, i abans d’arribar al primer minut ja es van avançar amb un gol de Lamela. L’Espanyol, lluny d’abaixar els braços, va ser capaç de sobreposar-se a la situació i sotmetre els andalusos tancant-los a la seva àrea i generant moltes ocasions de perill. Però els visitants amb molt poc aconseguien generar molt perill, i en el 27’ Carmona va situar el 0-2 aprofitant un refús dins l’àrea després d’una rematada d’En-Nesyri en la sortida d’un córner. Com en la primera diana, els locals van reaccionar ràpidament, i Joselu va estavellar una pilota al pal (42’). Del possible 1-2, es va passar al 0-3 amb la diana de Carmona en aprofitar una errada de Cabrera. Just abans del xiulet per anar als vestidors, va arribar l’esperança per als blanc-i-blaus. Joselu no va perdonar des del punt de penal després que l’àrbitre assenyalés la pena màxima per mans d’Acuña dins l’àrea.

Després de la represa, es va veure un Espanyol molt més atrevit. Amb intensitat i abocat a l’atac, va aconseguir assetjar constantment la porteria defensada per Bono. A més, Diego Martínez, a la desesperada, va treure més pólvora en atac i va fer entrar Dani Gómez per Edu Expósito. Amb dos puntes al davant, van aconseguir escurçar distàncies amb el gol de Braithwaite en el minut 61. Al final, però, tot i la insistència, el tercer no va acabar arribant.

En la segona part hem merescut molt més, però contra un equip de Champions i de tanta qualitat és molt difícil anar contra corrent
Necessitem millorar moltes coses, però en fem d’altres molt bé i no trobem el premi
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Els errors a primera es paguen car, però el camí a seguir és el de la segona part