Espanyol

Dembélé torna a la selecció francesa

Didier Deschamps ha presentat avui la llista dels 23 jugadors francesos seleccionats per jugar les darreres dues jornades de la Nations League i una de les grans novetats ha estat el retorn d’Ousmane Dembélé a la convocatòria. Aquesta picada d’ullet a l’extrem blaugrana és una mostra més del creixement que està experimentant el ’mosquit’ en els terrenys de joc des d’inicis d’any i, sobretot, des del començament de la present temporada. Una evolució que també està observant Deschamps i que ha acabat convencent-lo per tornar a cridar Dembélé per a la selecció francesa.

El davanter del Barça feia més d’un any que no vestia la samarreta ’blue’, concretament des de la passada Eurocopa de 2021. L’últim partit va ser contra Hongria a la fase de grups, quan Deschamps va fer entrar Dembélé al minut 57 en un moment que França perdia per 1 a 0. En menys de mitja hora, el ’mosquit’ es va haver de retirar del partit després de rebre un fort cop al genoll. La lesió va ser més greu del que inicialment s’esperava i Dembélé es va veure obligat a abandonar l’Eurocopa i, encara pitjor, va estar mesos de baixa.

Aquesta convocatòria, on també ha entrat Jules Kounde, és la última abans del Mundial de Qatar, on els bleu defensaran la corona. Per primera vegada, la FIFA autoritza les seleccions a ampliar la llista fins als 26 futbolistes, per tant, més endavant encara podrien haver-hi sorpreses.

A la Nations League, els ’bleu’ són, a hores d’ara, últims de grup amb només dos punts, ja que van perdre contra Dinamarca i contra Croàcia a casa, i van empatar davant Àustria i davant Croàcia a Split. França disputarà les darreres jornades de la competició el proper dia 22 contra Àustria a l’estadi de Saint-Denis i el dia 25 contra Dinamarca a la capital, Copenhaguen. La selecció francesa depèn d’ella mateixa i del que facin la resta de rivals de grup per evitar baixar a la lliga B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)