Espanyol

Capità Darder

Espanyol. El migcampista blanc-i-blau agafa el relleu i el braçal de David López

No es discutia la capitania en l’Espanyol en els darrers temps. David López i Diego López eren els propietaris del braçal i, quan no hi era el primer, difícilment fallava l’altre. Aquest estiu, però, els dos futbolistes van marxar després que el club decidís no renovar-los i el vestidor va quedar-se sense representant. I va ser la setmana passada, abans que l’equip disputés la sisena jornada de campionat, al feu de la Real Sociedad, on va perdre (2-1), que l’equip va decidir els nous capitans. Tot i això, el club blanc-i-blau va comunicar-ho ahir i va anunciar quins van ser els quatre escollits pel vestidor: Sergi Darder, com a primer; Sergi Gómez, com a segon; Joselu Mato, com a tercer, i Leandro Cabrera, com a quart.

Darder, doncs, referent del conjunt periquito, recentment renovant fins al 2026, veu complert el seu desig de ser el capità, que ja havia manifestat públicament. El d’Artà, que va estar en el planter blanc-i-blau abans de marxar al Màlaga i posteriorment a l’Olympique de Lió, juga ara la seva sisena temporada en el primer equip espanyolista i ja va estrenar braçal diumenge al Reale Arena. Pel que fa a la resta de capitans, el més sorprenent és l’elecció de Joselu Mato, ja que el davanter és un nou fitxatge. Sergi Gómez juga el seu segon curs en l’Espanyol i també s’estrenarà en la capitania, no com Leandro Cabrera, que la campanya passada era el tercer a davant d’Adri Embarba, també fora del club ja, i que enguany serà el quart.

ELS ALTRES

Sergi Gómez, Joselu Mato i Leandro Cabrera completen la capitania

Jordi Amat jugarà per Indonèsia

El central barceloní, format en el planter de l’Espanyol i que va jugar tres cursos en el primer equip, podrà ser convocat per la selecció d’Indonèsia. El defensa de 30 anys, que milita en el Johor FC de Malàisia, va demanar obtenir la nacionalitat indonèsia fa uns mesos, perquè la seva àvia va néixer allà, i li ha estat donada finalment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)