Espanyol

Pol Lozano: “Jugant així arribaran els punts”

Pol Lozano va redebutar amb l’Espanyol al feu de la Real Sociedad. Avui ha parlat als mitjans oficioals del club. Les seves declaracions:

L’estrena

“Portava bastantes setmanes sense poder competir i poques setmanes entrenant, però la il·lusió que fa debutar el més aviat possible va fer que estigués el millor possible. Em vaig trobar amb bones sensacions i espero que tot vagi a millor”.

L’aturada

“Ens ho prenem com un temps que crec que ens anirà bé; per reconduir-nos mentalment i assentar-nos en les idees que vol el mister. Treballar tot allò que potser en setmanes de lliga no pots treballar tant perquè has de competir el cap de setmana. La intenció és fer tot el treball possible per arribar bé al partit del València”.

El joc i els resultats

“Des del meu punt de vista el nostre joc no s’està traduint en punts. Jugant així arribaran els punts, n’estem convençuts i hem d’anar amb la mentalitat de guanyar cada partit”.

Jugar al RCDE Stadium

“Ens fa molta il·lusió competir davant de la nostra gent. Sobretot ara mateix que portem pocs punts a la lliga. Quan estem, davant de la nostra afició ens donen aquest plus. És molt important que l’afició i l’equip vagin junts de la mà”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)