Espanyol

Sergi Gómez: “Estic molt orgullós de ser el segon capità”

Sergi Gómez ha parlat aquest migdia en roda de premsa del moment de l’Espanyol. les seves declaracions:

Importància partit València

“Volem aquests tres punts ja i sabem que no hi ha millor escenari que al nostra camp davant de la nostra gent. És molt important i l’afrontem amb la màxim il·lusió i prudència i amb les ganes d’aconseguir els tres punts”.

Què esperen del rival

“Sabem de les condicions dels seus jugadors i el canvi d’entrenador també els ha donat un altre aire, però el més important és centrar-nos en nosaltres i la clau passa per guanyar passa per nosaltres i no per ells”.

Una final?

“No s’hauria de definir com una final però si tenir la mentalitat d’una final. És un partit molt important i volem que els punts es quedin a casa. Tot passa pel què he dit abans; fer un gran partit, tenir mentalitat guanyadora i, sobretot, seguir creient en aquest procés que fa mesos que hem començat. No estem aconseguint el premi que mereixem però estem a prop d’aconseguir-ho”.

Segon capità

“Molt orgullós i molt content de ser escollit per l’equip. Un repte molt bonic, que afronto amb moltes ganes i amb capacitat per assumir-lo”.

12 gols encaixats en sis partits

“Està clar que som conscients que hem d’abaixar aquesta xifra. Aquests gols han arribat per errades puntuals que son fàcils de corregir. Diferent seria si fos perquè el rival et domina molt o perquè l’equip defensivament no estigués bé. Evidentment hi ha preocupació perquè son molts gols però estem concentrats en corregir això que ens està costant molts gols i punts”.

Diferències entre Vicente Moreno i Diego Martínez

“Son estils diferents. Quan jo vaig entrar la temporada anterior l’equip estava rodat ja amb Vicente Moreno. Hi havia molts automatismes adquirits i un sistema de joc molt marcat. D’altra banda, amb Diego, crec que més enllà hi ha un tema mental, d’esperit, de voler lluitar els partits fins a l’últim moment i en aquests partits que hem jugat hem demostrat que fins l’últim segon estem lluitant per empatar o guanyar el partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)