Espanyol

Començar de nou

Espanyol. Després de l’aturada de seleccions, els blanc-i-blaus reben el València amb l’objectiu de refer-se del mal inici de curs i sumar els tres primers punts davant l’afició

Tot torna a començar. Amb l’aturada per seleccions, el tècnic blanc-i-blau, Diego Martínez, ha tingut dues setmanes per treballar a fons els aspectes que cal millorar per minimitzar o no tornar a repetir els errors que els han condemnat a fer un dels pitjors inicis de temporada dels últims anys. Amb quatre de divuit punts possibles, és indispensable començar a sumar per sortir de la part baixa de la classificació i tornar a enganxar l’afició. Avui, contra un rival exigent, el València, tenen una molt bona oportunitat per reivindicar-se i mostrar que tot el treball fet durant aquests últims dies ha donat els seus fruits. Ja fa gairebé mig any, 175 dies en concret, que l’Espanyol no guanya a l’RCDE Stadium. No queda una altra que capgirar aquesta situació i, donar, per fi, una alegria a la parròquia blanc-i-blava. “No s’hauria de definir com una final, però sí tenir la mentalitat d’una final. És un partit molt important i volem que els punts es quedin a casa. Tot passa per fer un gran partit, tenir mentalitat guanyadora i, sobretot, continuar creient en aquest procés que fa mesos que hem començat. No estem aconseguint el premi que mereixem, però estem a prop d’aconseguir-ho”, va expressar el segon capità, Sergi Gómez, fa uns dies en roda de premsa. Per la seva banda, el tècnic periquito, també té clar el camí a seguir: “Hem d’intentar fer un partit complet contra un rival que ens exigirà molt. Hem de fer moltes coses bé per guanyar. No és una final, però necessitem la millor versió.” En els primers sis partits de lliga a l’Espanyol el va condemnar la feblesa defensiva al darrere, amb 12 gols encaixats. Diego Martínez va assegurar que aquest és un dels aspectes que han volgut millorar durant l’aturada: “El més cridaner i el que ens ha fet més mal són els gols en contra en situacions anòmales. Crec que s’ha de reduir la nostra taxa d’errors. Però el més important és potenciar les virtuts.” Per a aquest partit, l’entrenador espanyolista no podrà comptar amb Pedrosa, Rubén Sánchez, Gori, Óscar Gil i Lazo.

El València arriba a Cornellà després d’un inici irregular en lliga. Els de Gattuso, amb tres victòries i tres derrotes, encara no saben el que és guanyar a domicili. Així doncs, és una bona oportunitat perquè l’Espanyol capgiri la dinàmica.

1 Partits guanyats 3

1 Partits empatats 0

4 Partits perduts 3

7 Gols a favor 10

12 Gols en contra 5

LA PRÈVIA

El que ens ha fet més mal són els gols en contra en situacions anòmales. Crec que s’ha de reduir la nostra taxa d’errors
Hem d’intentar fer un partit complet. No és una final, però necessitem la millor versió
Diego Martínez
Entrenador de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)