Espanyol

Nico Melamed: “Les victòries arribaran aviat”

Nico Melamed ha comparegut aquest migdia en roda de premsa després de l’entrenament en la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Aquestes han estat les seves declaracions.

Estat d’ànim de l’equip

“Va ser una frustració. Teníem la victòria molt a prop i al final se’ns va escapar. Però l’equip està tranquil, entrenant cada dia, i això es reflecteix en els partits. Tenim les victòries molt a prop, les victòries acabaran arribant i n’hi haurà moltes. Des d’aquesta tranquil·litat arribaran els resultats”.

Falta de protagonisme

“Jo tinc unes característiques i el míster identifica en cada jugador el que necessita per cada partit. Quan em necessiti rendiré al màxim”.

Diferències entre Vicente Moreno i Diego Martínez

“Són entrenadors diferents. Ara amb Diego Martínez estem aprenent des d’un altre enfocament. Des de la intensitat, de voler sotmetre el rival, voler ser protagonistes, tenir el ritme del partit nosaltres i generar molt. Amb Vicente Moreno percebíem els partits d’una altra manera. Són tipus de joc totalment diferents i adaptables a qualsevol equip i club”.

2 partits vitals

“Per com estem entrenant i com estem competint el cap de setmana, sabem que les victòries arribaran més aviat que tard. Aquest diumenge anirem a per els tres punts”.

“No sentim aquesta tensió. Les finals venen des del primer partit de lliga. Sabem que cada cap de setmana és un examen per nosaltres. Tensió cap. Tornem a estar tranquils perquè sabem que competint i jugant com estem entrenant, les victòries acabaran arribant. No sentim aquesta tensió, però sí que anirem a per aquest partit com si fos una final, com fem en tots els partits”.

Com està Álvaro Fernández?

“Ha estat un exemple per l’equip. No és fàcil la personalitat que ha tingut després d’un error. Aquella nit li va costar dormir, però l’endemà ja es va refer, i aquesta setmana ha demostrat ser un gran porter, donant el màxim de si en cada entrenament. Ens mostra la mateixa tranquil·litat que el primer dia”.

Els errors afecten la moral de l’equip?

“Sempre és complicat sortir d’un error. La mentalitat es forja en els pitjors moments, en els moments més difícils. Però des de dins de l’equip, tinc la tranquil·litat que en el pròxim partit no hi haurà cap error perquè ho treballem en cada entrenament perquè no es tornin a repetir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)