Espanyol

Keidi Bare: “Volem tornar de Cadis amb els tres punts”

Espanyol. L’albanès confia en una victòria lluny de Cornellà. Fora de casa l’equip de Diego Martínez només ha guanyat a San Mamés

Keidi Bare està vivint un inici de temporada 22/23 complicat perquè el seu rol en l’equip no és el que ell naturalment voldria. L’albanès viu a l’ombra de Darder, Edu Exposito i Vinicius i ha jugat molt poc. En l’últim partit contra el València va jugar uns minutets després de la lesió i ell assegura que ja està al cent per cent: “ Estic molt bé, ja al cent per cent. M’he entrenat amb el grup, l’altre dia vaig jugar alguns minuts i espero seguir així, treballant dur i a seguir cap a endavant”.

En declaracions als mitjans del club, Keidi Bare ha dit que confia tornar de Cadis amb una victòria: “L’equip vol guanyar molts partits. El primer a Cadis. Volem tornar a Barcelona amb els tres punts.” Tot i que la seva participació en els plans de Diego Martínez està sent molt baixa, a nivell personal agraeix el suport de l’afició perica: “No només en els partits, en xarxes socials sempre han mostrat un afecte cap a mi que no ho puc explicar amb paraules. Em donen força per seguir”, afirma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)