Espanyol

La porteria, un colador

Espanyol. Els dos nous porters blanc-i-blaus, Lecomte i Álvaro Fernández, generen molts dubtes sota pals, amb constants errors que han condemnat l’equip en aquest inici de curs

L’Espanyol té un greu problema sota pals. Aquest estiu l’entitat blanc-i-blava va decidir revolucionar la porteria i no va renovar ni Diego López ni Oier. La seva primera aposta va ser Benjamin Lecomte, però ràpidament es van adonar que en necessitaven un altre si volien competir amb garanties. I és que les primeres actuacions del francès van deixar molt a desitjar. Després d’un any sense jugar amb l’Atlético, no va acabar de transmetre seguretat, sobretot en els dos primers partits de lliga, en què va sortir a la fotografia dels gols del Celta i el Rayo Vallecano. Contra el Madrid, tot i que va protagonitzar parades de mèrit, va acabar expulsat en el temps afegit. A correcuita, l’Espanyol es va veure obligat a fitxar un altre porter. No va ser fins al 31 d’agost que van anunciar la incorporació d’Álvaro Fernández. Diego Martínez no s’ho va pensar dos cops i des del primer dia ha estat titular. Les seves dues últimes actuacions, contra la Real Sociedad i el València, amb dos errors de pes, han tornat a generar dubtes sobre qui ha de jugar. L’Espanyol ha encaixat 14 gols en set partits, i els errors dels dos porters han costat fins a set punts.

PUNTS PERDUTS

7
punts
han regalat Lecomte i Álvaro Fernández amb els seus errors

J. 6. Un mal control d’Álvaro regala el primer gol (2-1)

Álvaro Fernández, contra la Real Sociedad, va ser el gran assenyalat en el primer gol encaixat. Calero va cedir la pilota al porter blanc-i-blau, aquest la va controlar malament, es va adormir, i Kubo ho va aprofitar per robar-li la pilota i assistir Sorloth perquè marqués a porteria buida.

J. 1 i 2. Passivitat de Lecomte en els gols encaixats (2-2/0-2)

Lecomte va començar amb mal peu defensant la porteria de l’Espanyol. En els dos primers partits, contra el Celta i el Rayo, es va menjar gols en què clarament podria haver fet alguna cosa més. No va transmetre confiança i va generar molts dubtes.

J. 3. Lecomte falla en la sortida, és expulsat i gol (1-3)

Contra el Madrid, amb el partit obert i amb possibilitats per empatar, Lecomte, en el temps afegit, amb una mala sortida va fer caure Ceballos a la frontal de l’àrea. El francès va ser expulsat i, amb Cabrera de porter, Benzema va sentenciar.

J. 7. Álvaro, pífia descomunal en l’últim minut i gol (2-2)

L’última errada i, segurament, la que més ha dolgut per la situació es va produir contra el València. Quan tot l’estadi ja celebrava el primer triomf al feu espanyolista, Álvaro Fernández, en el temps de descompte, es va menjar una pilota bombada, en un xut quasi involuntari d’Eray Cömert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)