Espanyol

Diego Martínez: “La mentalitat de l’equip és extraordinària”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit que demà disputarà el seu equip al Nuevo Mirandilla contra el Cadis (a les 16:15h). El gallec ha analitzat el moment en el qual es troba l’equip, l’estat d’Álvaro Fernández després de l’errada clamorosa en l’últim matx contra el València i les peculiaritats del proper adversari del conjunt blanc-i-blau:

L’estat anímic d’Álvaro

“He vist a Álvaro, i a tot el grup. El futbol és un estat d’ànim col·lectiu. Les circumstàncies tenen matisos però és important sentir les coses. Quan un té frustracions també és positiu sentir-les però passades 24 hores la ressaca emocional ha de ser zero ja que això és el rendiment d’alt nivell, per això estem tots aquí”, ha explicat Diego Martínez.

La importància del triomf

“Volem guanyar i necessitem punts que reforcin el bon treball de l’equip en moltes facetes. La classificació no reflecteix res en aquests moments de la competició. Ens enfrontem a un rival complicat, dur, que va fer una bona segona volta el curs passat i que a casa és fort. En aquest inici de temporada s’estan donant resultats que reflecteixen la màxima igualtat. Anem amb fe en les nostres idees i amb la intenció de competir al màxim com hem fet sempre”.

Possibles canvis

“Cada vegada que iniciem una nova setmana i afrontem un nou partit és una nova pel·lícula i una nova possibilitat de sumar tres punts. Sempre ens replantegem qualsevol situació en totes les posicions. Tenint en compte les baixes com les de Braithwaite, Rubén Sánchez i Gori. Fins i tot plantegem coses que hem treballat anteriorment”, ha analitzat l’entrenador periquito.

Errors que penalitzen

“Quan un parla massa d’evitar errors, sembla que estiguem posant el focus en això. Treballem perquè no es puguin cometre però en el futbol hi ha errors i formen part del joc. Quan et costa tot una mica més, la gestió de l’error no s’ha de fer més transcendent del que és. Si estàs en bona dinàmica, els errors es poden relativitzar. Hi haurà moments que sumarem punts fent menys coses de les que estem fent en altres ocasions”

Optimista de mena

“La il·lusió que tinc en aquest equip és màxima. Em sento identificat amb ells quan guanyem i quan no ho fem. Em sento molt partícip en el dia a dia i en cada acció en els entrenaments. Quan un aconsegueix el premi del resultat després tot és més fàcil. Veure la mentalitat extraordinària que tenim ara em fa pensar que quan superem els obstacles, que ens n’hem trobat molts en poc temps, serem un equip més fort i em fa ser optimista. Això ens farà arribar més lluny com a equip, et fa especial i canalitzar-ho en reivindicar-se i manifestar rebel·lia m’entusiasma i em motiva”

Un gol a favor del Cadis

“Negredo, Choco, Lucas Pérez, Iván Alejo, són jugadors de molt nivell i no ens hem de confondre. Hi ha coses circumstancials del moment, només hem jugat set jornades”, ha sentenciat el tècnic gallec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)