Espanyol

Diego Martínez: “L’Espanyol de la segona part és el que tots volem”

Diego Martínez ha comparegut en roda de premsa després de l’empat contra el Cadis (2-2). Aquestes han estat les seves declaracions.

El partit

“Les meves sensacions són de dos parts molt diferenciades. En la segona hem tingut accions molt clares per haver fet l’1 a 3. L’inici de la segona part, amb la posició d’Edu Expósito i de Puado, crec que hem aconseguit trobar els espais. Era impossible mantenir-ho perquè hem hagut d’anar traient jugadors del camp que estaven sent molt importants en el desenvolupament del joc. S’ha de valorar el gran esforç i, sobretot, la segona part de l’equip, que és molt bona. Tot i això, no em val l’empat. Volem guanyar. Hem demostrat que tot i les dificultats, l’equip sempre té mentalitat d’aixecar-se i superar-se.”

Titularitat de Lecomte

“Som un equip per tot. Evidentment és una decisió molt complexa i molt difícil, una decisió que possés a qui possés tindria arguments a favor o en contra raonables i de pes per haver escollit qualsevol dels dos camins. Però s’han de prendre decisions segons tota la informació que tenim i el que enteníem que era millor per l’equip avui i tot el que tenim per endavant. Aquest tipus de dificultats que estem tenint en algunes posicions les hem de solvatar col·lectivament repartint la responsabilitat”.

16 gols encaixats en 8 partits

“Quan més parlem que no volem encaixar, sembla que encaixem més. Ens està costant i sembla que qualsevol error tingui més transcendència del que té. S’ha de conviure amb això, s’ha de superar i continuar treballant i creient amb l’equip. L’Espanyol de la segona part és el que tots volem, evidentment amb més contundència. En el moment que siguem més fiables en aquest tipus d’accions, l’equip tindrà molts més punts. Hem de continuar minimitzant errors”.

Canvi radical de la segona part

“En la segona part hem tingut molt més volum ofensiu. Hi ha hagut un canvi tàctic que crec que han interpretat molt bé tant Edu Expósito com Puado. Amb el canvi de sistema l’equip s’ha trobat més bé. Després d’una fase prolongada molt bona, lamentablement hem hagut d’anar canviant peces clau i importants en aquesta dinàmica de partit. L’equip té ganes de reivindicar-se, té bona mentalitat i té un compromís molt gran. Ara necessitem aquells punts que ens donin més serenitat i confiança. Hi ha moments en el partit que ens precipitem. Necessitem més pausa i tranquil·litat amb la pilota en diferents fases del partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)