Espanyol

Diego Martínez:“Hem de celebrar aquest punt com si fos una victòria”

El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha atès els mitjans de comunicació després de l’empat contra l’Atlético (1-1). Aquestes han estat les seves declaracions.

Com valora aquest punt?

“Venir a aquest camp és sempre molt complicat. A més, si li afegeixes estar en inferioritat des de la mitja hora de la primera part. S’ha de premiar i posar en valor l’esforç i l’organització de l’equip”.

“Hi ha hagut dos partits. Un abans de l’expulsió, que era el que volíem, tenir una mica més de control en el joc. És veritat que ells han sortit molt forts, però aquest era el partit que volíem. A partir de l’expulsió, evidentment teníem que reajustar, canviar el sistema i hem hagut de fer un esforç titànic. El nivell d’atenció que hem mantingut durant els entrenaments d’aquesta setmana crec que s’ha vist reflectit amb un punt que és molt important i que l’hem de celebrar com si fos una victòria”.

Sergi Darder

“Sergi Darder és el futbolista total. No només en el joc, que és extraordinari, sinó fora del camp crec que representa uns valors i un sentiment que sembla que porti l’escut al cor. Tot això es reflecteix, es transmet i es contagia a l’equip. A més, té un gran talent i una generositat de cara a l’equip per a aportar aquest talent al què faci falta. No tinc paraules per a definir-lo”.

Expulsió de Cabrera

“No faig valoracions ni quan ens beneficia ni quan ens perjudica. És el que és. Ho acceptem, ens adaptem, i aquest és també un dels valors que té aquest equip, des de la mentalitat positiva i, sobretot, des de la mentalitat competitiva. El que no pot negar ningú és que l’Espanyol sempre competeix independentment de les circumstàncies, de la situació i això ho portem fent durant tota la lliga. El que volem és continuar en aquesta línia per a transformar-lo en punts, que és el que tots volem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)