Espanyol

Diego Martínez: “Tenim ganes de compartir una victòria amb la nostra afició”

L’Espanyol rep demà el Vila-real (20 h) en el que serà l’últim partit de lliga abans de l’aturada pel mundial. N’ha parlat el tècnic blanc-i-blau, Diego Martínez, en la roda de premsa prèvia a aquest duel.

Al·legacions per l’expulsió de Cabrera

“Si hi ha una reclamació és perquè entenem que tenim arguments per poder-la fer. Tenim esperances que prosperi.”

Partit contra el Vila-real

“És un desafiament important. És l’última oportunitat d’aquest 2022 d’estar amb la nostra afició i la nostra gent, i tant de bo puguem aconseguir aquesta victòria que tant desitgem. Al davant tindrem un rival molt difícil, admirat i respectat a Europa. Tenim ganes de compartir amb la nostra afició una victòria i, sobretot, un bon partit.”

“En els últims 20 anys és un dels equips que més creixement sostingut ha tingut. És un equip admirat i respectat a Europa, un equip que recupera jugadors molt importants que demà podran ser-hi i sabem que en una temporada amb tants partits no hi ha cap equip al món que guanyi sempre ni que sempre estigui en el seu millor rendiment.”

Talent individual del Vila-real

“S’haurà d’estar molt atent perquè el Vila-real té molt de talent individual, i molt bo. A més, recupera gent important per a aquest partit. Serà un factor important en l’esdevenir del partit i el desenvolupament del joc i el resultat. Com també ho és per la nostra part. Tenim jugadors que estan fent molt bons partits i confiem molt en ells per guanyar-los en aquesta tàctica no només col·lectiva, sinó també individual.”

Quin marge de millora té Vini de Souza?

“Estem contents amb ell. El primer que ha de fer és repetir molt partits com el que va fer al Metropolitano, i que el seu rendiment sigui constant i regular. Nosaltres som un equip molt jove, i Vini també ho és. En aquest sentit, ell també necessita els seus processos d’estabilitzar el seu rendiment, de dominar millor l’espai i la posició en els canvis de sistema, de perfil i del rol del company que té al costat. Tot això ho ha d’interpretar millor. Ho està posant tot de la seva part. Ha evolucionat molt i en moltes facetes, i la seva actitud és magnífica.”

Com està anímicament l’equip?

“L’equip té una injecció de confiança i de positivitat pel partit que vam fer al Metropolitano. Esperem arribar el millor possible al repte de demà. Quasi sempre el cap pot molt més i esperem demà poder-ho plasmar amb un molt bon rendiment i amb punts, que és el que tots volem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)