Espanyol

El Vila-real, l’últim obstacle

Espanyol. Els blanc-i-blaus volen fer bo el punt aconseguit contra l’Atlético guanyant els groguets en el darrer partit abans de l’aturada per la copa del món

L’Espanyol disputarà avui contra el Vila-real l’últim partit de lliga abans de l’aturada mundialista. Els blanc-i-blaus han de fer bo l’empat aconseguit contra l’Atlético i sumar els tres punts per sortir d’una vegada per totes de la part perillosa de la taula i començar a mirar cap amunt. “L’equip arriba amb una injecció de confiança i de positivitat pel partit que vam fer al Metropolitano. Quasi sempre el cap pot molt més, i esperem que ho puguem plasmar en bon rendiment i en punts, que és el que tots volem”, va assegurar Diego Martínez en la roda de premsa prèvia a aquest duel.

Aquest tornarà a ser un partit contra dos equips amb urgències. La diferència és que els espanyolistes arriben a aquest matx carregats de confiança després d’aconseguir un punt de molt mèrit al feu matalasser, on van jugar més d’una hora amb un jugador menys. En canvi, a l’altre costat hi haurà un Vila-real que des de l’arribada de Quique Setién a la banqueta per la marxa d’Unai Emery a l’Aston Villa no acaba de rutllar. Els groguets no han guanyat cap dels quatre partits que el càntabre ha dirigit. En l’última jornada van caure contra el Mallorca per 0 a 2, i l’afició ja va demanar la destitució del nou tècnic. Setién és conscient de la situació que està passant el seu equip i, per això, va admetre que “serà un partit complicat” perquè “ells han aconseguit un punt molt valuós i això els ha reforçat, mentre que nosaltres estem debilitats”. Diego Martínez no se’n fia perquè tot i que l’equip groguet col·lectivament no acaba de funcionar, sí que tenen jugadors que marquen la diferència: “S’haurà d’estar molt atent perquè el Vila-real té molt talent individual, i molt bo. Serà un factor important en l’evolució del partit i en el desenvolupament del joc i el resultat.”

Per a aquest matx, el tècnic gallec tindrà les baixes ja conegudes de Rubén Sánchez, Gori i Adrià Pedrosa. Tampoc hi serà Cabrera, sancionat per l’expulsió contra el conjunt matalasser. Sí que hi serà Simo, que finalment no ha acudit a la crida de la selecció espanyola sub-18 per disputar dos amistosos. Per la seva banda, el Vila-real recupera una de les seves peces clau, l’ex blanc-i-blau Gerard Moreno, que torna després de dos mesos lesionat als isquiotibials.

Contra un equip en plena crisi, l’Espanyol no pot deixar escapar l’oportunitat d’arribar a l’aturada de seleccions amb molt bon regust. Guanyar avui suposaria una bombolla d’oxigen i un punt d’inflexió important per a un equip que des que ha començat la temporada no ha parat de patir.

2 Partits guanyats 5

6 Partits empatats 3

5 Partits perduts 5

16 Gols a favor 14

21 Gols en contra 10

LA PRÈVIA

L’Espanyol ha aconseguit un punt valuós i això els ha reforçat. Nosaltres estem debilitats
Quique Setién
entrenador del vila-real
El Vila-real té molt talent individual. Serà un factor important en l’evolució del partit i el resultat
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
L’equip arriba amb una injecció de confiança i de positivitat. Esperem plasmar-ho en rendiment i punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)