Espanyol

Diego Martínez: “És frustrant perquè hem generat ocasions molt clares”

“El resultat és frustrant. L’equip ha generat molt, ha arribat amb molta gent i ha generat ocasions molt clares. Rulli ha fet un gran partit”, ha explicat Diego Martínez després de la derrota de l’Espanyol contra el Vila-real. “El rendiment de l’equip ha estat bastant bo, a excepció de l’encert. Ho hem donat tot.”

L’Espanyol ha arribat a l’aturada amb només 12 punts en 14 jornades. “Creiem en l’equip, que ha crescut molt de la jornada 1 a la 14. Ens haurem de rearmar en l’aturada, però veient com competeix l’equip, hi tinc plena confiança. Frustra perquè veient l’equip competir, mereix molt més. Aquests tres punts no han pogut ser, i segurament ho veuríem tot d’una altra manera, però s’ha d’acceptar la realitat. Confiem en l’equip. Ens hem d’aixecar i pensar en positiu, tot i entendre, i jo el primer, que estiguem fotuts i emprenyats”, ha assegurat l’entrenador, que ha relativitzat el malefici de Lecomte: “La jugada del gol és molt desafortunada. Hi ha dos rebuigs que no ens afavoreixen. Crec que el partit de Lecomte ha estat bo.”

“Si es farà llarga l’aturada? Evidentment no és el millor escenari, però queden 5 partits de la primera volta i tota la segona. Amb moltíssimes adversitats, ens hem de rearmar, reflexionar sobre les necessitats que hem de cobrir i intentar millorar, que és evident. No tot és negatiu, tot i que entenc que avui sigui la percepció general, de frustració”, ha admès Diego Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)