Espanyol

Més treballat del que es podia esperar

L’Espanyol supera el Rincón (0-3) després d’arribar al descans amb empat a zero i un jugador menys

L’Espanyol ha complert el tràmit superant el Rincón, de la màxima categoria regional andalusa, en la primera eliminatòria de la copa (0-3). No ha estat un partit fàcil per als de Diego Martínez, però finalment han acabat imposant la superior categoria amb els gols de Puado, Edu Expósito i Joselu i arriben a l’aturada de la competició per la disputa del mundial amb una alegria.

En la primera part l’Espanyol no ha trobat la manera de fer mal a la porteria del Rincón, que s’ha mantingut sòlid en defensa. A més, just abans del descans Diego Gómez ha estat expulsat per empènyer l’àrbitre i els blanc-i-blaus s’han quedat amb deu homes. Just després de la represa, però, s’han igualat les forces perquè el Rincón s’ha quedat amb deu homes per l’expulsió de Toni Conejo. En el deu contra deu els blanc-i-blaus han tingut menys oposició, perquè el desgast ha pesat en els locals, i ho han aprofitat per matar el partit. Puado ha fet el 0-1 en el minut 60’ després d’una bona centrada de Nico Melamed i només deu minuts després Edu Expósito ha marcat el 0-2 amb un xut des de la frontal després d’una acció d’estratègia a pilota aturada. El 0-2 ja era decisiu, però Diego Martínez encara ha fet entrar al camp a Joselu, que en el minut 83’ ha fet el definitiu 0-3 amb un xut al pal curt.