Espanyol

Nico Melamed demana pas

Espanyol. El jove del planter, sense gaire oportunitats fins ara aquesta temporada, es reivindica en el retorn a la competició guiant els blanc-i-blaus a la tercera eliminatòria de la copa amb el gol de la victòria contra l’Atlético Paso

La victòria per la mínima contra l’Atlético Paso en la segona eliminatòria de la copa no permet extreure gaire conclusions, i és que va ser més aviat un partit gris dels de Diego Martínez, als quals encara els falta ritme de competició després de l’aturada pel mundial. “Era un partit complicat pel context que hi havia i ells han fet un bon partit, però ho hem aconseguit”, va explicar després del partit l’autor del gol, Nico Melamed, conscient que es va patir més del compte: “Hem aprofitat una ocasió de les que hem tingut però n’hem tingut més, i el que hem de ser és més efectius.”

El jove del planter, més enllà del gol, va ser el gran protagonista del partit, i és que pràcticament tot el perill que va generar l’Espanyol va néixer a les seves botes o, si més no, hi va passar. Dinàmica, apareixent allà on més necessitava l’equip i amb una marxa més que la majoria dels seus companys, el de Castelldefels va demostrar que pot ser un jugador important per a l’Espanyol en el que queda de temporada. I és que de moment el migcampista ofensiu no ha gaudit de gaire oportunitats. En les catorze jornades de lliga disputades fins ara, Nico Melamed ha estat sempre disponible, però només ha jugat 176 minuts repartits en nou partits, i només en tres –dos en la primera i segona jornada– ha estat titular.

EL PROTAGONISTA

Estic content pel gol i per poder ajudar l’equip. He ensumat que la pilota podia caure allà i he tingut la sort que entrés
Hem de ser més efectius a dalt. La copa té aquestes dificultats i les hem de saber afrontar
Nico Melamed
migcampista de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)