Espanyol

Diego Martínez: “Hem arribat molt cansats i tocats als minuts finals”

El tècnic de l’Espanyol Diego Martínez ha estat molt clar després del partit, assegurant que el Girona ha estat superior en la primera part però lamentant el fet que hagi estat un error puntual en el tram final el que li ha costat dos punts al seu equip amb el 2-2 definitiu. Aquestes han estat les seves declaracions principals.

La valoració

“Ha estat una setmana molt complicada i molt complexa, en què l’equip ha fet coses bé en aquests tres partits. En la primera part ens costava recuperar pilota i ens hem precipitat una mica per les ganes. En la segona part hem buscat més la profunditat i després a l’hora de fer els canvis era una situació delicada perquè hi havia jugadors tocats després de tant desgast. Hi ha hagut moments que ens ha costat molt per dins. Hem fet el més difícil que era remuntar el partit i hem tingut ocasions en què hem pogut sentenciar, però lamentablement en una acció aïllada ha arribat l’empat.”

Per moments

“Tenim fases del joc en què controlem el partit però altres que no. En la segona part hem tingut una fase de domini clar. Es pot parlar de moltes coses, també de confiança, però no podem negar que hi ha fases de tot i que seguim cometent errors que ens costen molts gols en contra. Jo em quedo amb la part positiva, que l’equip mai es rendeix, però està clar que no és suficient.”

Pocs punts

“El que volem tots és guanyar més partits i per això hem de cometre menys errors i que no ens costin gols. Han estat tres partits molt bons aquesta setmana amb una afició que ens ha recolzat a la perfecció. Hauria estat una setmana extraordinària si no ens arriben a empatar al final. Hi ha jugadors que encara els hi falta rodatge amb l’equip, però el que no hi ha discussió és que l’equip ho dona tot. La manera de treure més punts la sabem, però no surt. Hi ha equips que han guanyat més punts amb menys futbol que nosaltres.”

Reforços

“Sempre he sigut clar que hi ha unes necessitats que s’han de cobrir i arriben sancions i molèsties. La copa ha de ser una cosa bonica i ens genera dificultat tenir tres partits en una setmana. S’han anticipat molts problemes que després han passat i espero que en el mercat d’hivern no ens passi el mateix. La direcció esportiva i el club comparteixen aquesta opinió i confio que es pugui resoldre perquè l’equip ho necessita.”

Pocs recursos a la plantilla

“No és el dia de fer comparacions amb altres clubs. Si haguéssim guanyat el partit no parlaríem d’això. Hem de seguir centrats en millorar i en reforçar el que l’equip fa bé. Cada vegada ens movem millor en diferents escenaris. Hi ha moltes coses positives i, per tant, no em centraré en les coses que no es poden controlar.”

El camí

“Hem de seguir competint al màxim. Jo sóc el primer que avui no dormiré, però seria injust si després de tot el que hem fet només em quedo amb el final. Són accions puntuals que ens deixarien en una situació diferent, però aquesta no és la realitat. Ens hem d’aixecar i seguir remant, perquè en la segona volta encara serà més complicat. Jo confio en aquest equip perquè el veig competir a un gran nivell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)