Espanyol

L’Espanyol incorpora Pierre-Gabriel

L’Espanyol, que a partir de les 20h disputarà el partit de vuitens de final de copa al camp de l’Athletic, ha anunciat aquesta tarda el segon fitxatge d’aquest mercat d’hivern. Es tracta de Ronaël Pierre-Gabriel, que arriba cedit fins a final de temporada procedent del Mainz per reforçar la línia defensiva dels de Diego Martínez. El francès, de 24 anys, havia començat la temporada a l’Estrasburg de la lliga francesa, amb qui ha disputat un total de 14 partits de lliga, set d’ells com a titular. Anteriorment havia jugat al Brest, al Mainz, club del que n’és propietat, al Mònaco i al Saint-Étienne, club amb el que va debutar a la Ligue 1 amb 17 anys.

Pierre-Gabriel arriba a l’Espanyol per ocupar la posició de lateral dret, des d’on destaca per la seva potència física que li permet incorporar-se a l’atac amb relativa facilitat, però també ha jugat com a lateral esquerre i fins i tot de central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)