Espanyol

Múscul i competència al lateral

Reforç. L’Espanyol incorpora el defensa francès Ronaël Pierre-Gabriel, que arriba cedit del Magúncia fins a final de temporada

Després de tancar el fitxatge de César Montes, l’Espanyol continua treballant per millorar la plantilla i poder afrontar el final de lliga amb més garanties en la lluita per la permanència i per això ahir, hores abans de visitar l’Athletic en la copa, el club va fer oficial l’arribada de Ronaël Pierre-Gabriel, que arriba cedit fins a final de temporada procedent del Magúncia per reforçar la línia defensiva dels de Diego Martínez. El francès, de 24 anys, havia començat la temporada a l’Estrasburg de la lliga francesa, en el qual ha disputat un total de 14 partits de lliga, set com a titular, però els dos clubs van decidir tallar la cessió i els blanc-i-blaus han acabat aconseguint els seus serveis. Abans d’aquests sis mesos a l’Estrasburg, Pierre-Gabriel havia jugat al Brest, al Magúncia –club del qual és propietat–, al Mònaco, en què no va tenir gaire protagonisme, i al Saint-Étienne, club amb què va debutar en la Ligue 1 quan només tenia 17 anys.

Pierre-Gabriel arriba a l’Espanyol per ocupar la posició de lateral dret, on Óscar Gil ho ha jugat pràcticament tot malgrat no haver estat a un grandíssim nivell, i és que les alternatives d’Aleix Vidal i Rubén Sánchez no acaben de convèncer Diego Martínez, que els veu més en la posició d’extrem que a la rereguarda. El francès destaca per la seva potència física, que li permet incorporar-se a l’atac amb relativa facilitat i continuar complint amb les seves obligacions defensives, en què també destaca. De fet, al llarg de la seva carrera Pierre-Gabriel també ha jugat de central, a més d’haver ocupat en diferents ocasions el lateral esquerre, una posició en què l’Espanyol tampoc té massa efectius per la lesió de Pedrosa, que ha fet que Brian Oliván ho hagi jugat absolutament tot perquè el tècnic blanc-i-blau no té més alternatives.

Pierre-Gabriel ja va passar ahir la revisió mèdica i serà presentat oficialment dilluns les 13.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)