Espanyol

Diego Martínez: “Volem donar continuïtat al procés de millora d’aquest 2023”

L’entrenador de l’Espanyol Diego Martínez ha comparegut en roda de premsa abans de l’últim entrenament preparatori per al duel de demà (16.15h) contra el Betis a l’RCDE Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Pierre-Gabriel

“Estem parlant d’un mig entrenament, de recuperació. Però m’agradaria destacar aquesta valoració. Sempre he estat molt clar i transparent. Pierre Gabriel és un noi que té molt bones condicions i és un jugador que ve a cobrir els dos perfils del lateral, tant el dret com l’esquerra. Veu en l’Espanyol una bona oportunitat per continuar creixent, i ja els detalls més concrets i la informació de l’operació la té Domingo Catoira, que és el que el coneix millor i amb més profunditat. Ja està inscrit, però haurem de veure com es troba ell i amb quines condicions està per poder competir”.

Partit contra el Betis

“Ens enfrontarem a un equip que en els últims anys està acostumat a jugar tres competicions durant la setmana, i és l’actual campió de la copa. És un equip amb un nivell tècnic molt alt. La setmana passada va competir a un nivell molt alt per lluitar per un títol, i té molt poques derrotes. Estem parlant d’un equip que està a un nivell molt alt. Serà un partit molt difícil. El partit és de màxima dificultat i això també el fa molt atractiu. Més enllà de la fatiga, que hi és per part dels dos equips, ho haurem de suplir amb il·lusió, ganes i amb el desig de guanyar davant la nostra afició i donar continuïtat al procés de millora d’aquest 2023. Això és el que volem”.

“Més enllà de la dinàmica del joc en el partit, sempre han tingut moments per guanyar els partits, independentment de què el rival estigui millor o pitjor que ells. Això indica una consistència i un creixement en els últims anys quant a rendiment i resultats. Sempre tenen opcions de guanyar el partit per la seva qualitat, i estan en un nivell de confiança òptim. Però confiem en nosaltres i en el dia a dia que ens fa ser millors individualment i col·lectivament”.

Sergi Darder

“Està millor, i també tenim a tres o quatre jugadors que fins demà no sabrem exactament la seva disponibilitat”.

Estat físic de Pedrosa

“Pedrosa està constantment en aquesta lluita personal per intentar recuperar-se. Fa passos endavant i quan comença a augmentar la càrrega de treball i el ritme, se’n ressent de les molèsties residuals que encara té. El millor que podem fer és deixar-lo tranquil i ajudar-lo perquè és una recuperació difícil per a ell”.

Necessitats de l’equip

“He estat molt clar que cal reajustar expectatives i entendre la nostra realitat. A partir d’aquí, tinc la màxima il·lusió i confiança amb aquest vestidor. Estem tots alineats amb el club amb totes les necessitats que són clares i evidents per intentar construir un equip millor i que pugui afrontar totes les situacions que tenim per endavant”.

Com està el vestidor anímicament després de la derrota contra l’Athletic en la copa?

“Una derrota mai és positiva, però també és cert que l’equip va ser molt competitiu, va estar en el partit fins a l’últim moment. Nosaltres hem d’entendre quina és la nostra realitat i tenir la màxima ambició, però també humilitat d’entendre quan és el nostre moment. M’emporto moltes coses positives d’aquell partit. Veure competir a Rubén Sánchez, Joan García, a Luca... és positiu. Contextualitzar les coses i relativitzar-les en la seva justa mesura és una feina de tots”.

Mercat

“Busquem els millors jugadors als que puguem accedir en funció de les possibilitats econòmiques que jo desconec. Quants millors jugadors tinguem millor. Això és el que busquem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)