Espanyol

Diego Martínez: “Creiem amb el que fem i amb el progrés de l’equip, que és evident”

L’entrenador de l’Espanyol Diego Martínez ha comparegut en roda de premsa després de la victòria contra el Betis per la mínima (1-0) que permet al conjunt blanc-i-blau allunyar-se de les posicions de descens. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Millor partit de la temporada a l’RCDE Stadium?

“Crec que l’equip ha fet un molt bon partit en totes les facetes del joc. Per jugar com hem jugat avui hem hagut de passar per altres situacions que ens han enfortit. L’equip ha fet un partit de molt bona nota i hem merescut la victòria. Hi ha moltes lectures positives i ho hem competit tots, juntament amb l’afició, que ens ha donat aquest plus que necessitàvem”.

Segona victòria consecutiva

“Seguim tenint les mateixes necessitats, però amb 8 punts de 12 es veu d’una altra manera. Creiem amb el que fem i amb el progrés de l’equip, que és evident. Ara hem de continuar. Per guanyar cada punt aquest equip ha de fer moltes coses bé”.

Què li ha agradat més de l’equip?

“El que més m’ha agradat és que l’equip ha anat a pel segon gol i que les oportunitats més clares les hem tingut nosaltres. L’equip ha jugat molt concentrat”.

Ara tenen més arguments per competir?

“El rendiment individual ha augmentat. Tot el que sigui sumar serà benvingut. Avui l’equip sabia com havia de fer mal i crec que ho hem fet. El Betis és un rival molt fort i que t’acaba sotmetent molt per el nivell que té. És un equip molt difícil i, per això, dono tant valor al què ha fet avui l’equip”.

Invictes aquest 2023

“El que ha canviat és el resultat. Posar-te per davant el marcador ens ha donat molta confiança. L’equip ha tingut millor rendiment en el joc que en el resultat. Ara hem trobat aquest premi. Això ens dona confiança, però no ens garanteix que en el proper partit el resultat també ens sigui favorable”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)