Espanyol

Un pivot i poca cosa més

Espanyol. Domingo Catoira confirma que el club vol un recanvi per a Keidi Baré, lesionat, però que no farà res més si no hi ha una gran oportunitat

El que havia de ser un mes que l’Espanyol aprofités per reforçar-se de valent de cara al final de temporada no ho serà tant, o això sembla. I és que després de les arribades de César Montes i Perre Gabriel, que va ser presentat ahir com a jugador blanc-i-blau, el club només treballa amb l’objectiu clar d’incorporar un migcampista que cobreixi la baixa per lesió de Keidi Baré, que es va trencar el lligament intern del turmell en el duel de copa contra l’Atlético Paso. “Hi ha una clara intenció d’explorar el mercat per afrontar les necessitats que provoca la lesió de Keidi”, va sentenciar ahir el director esportiu Domingo Catoira, que també va deixar clar que “no hi ha res a prop de tancar-se de manera imminent”. I és que el missatge del director esportiu va ser claríssim, en el sentit que el club no pensa fer operacions si no les veu absolutament clares. Va deixar fins i tot la porta oberta a la possibilitat que no acabi arribant ningú més després dels dos reforços fets en la línia defensiva. “Treballem amb les dificultats que suposa el mercat d’hivern, que és més complicat que el de l’estiu, i ens plantegem fer alguna operació si millora el nivell actual de la plantilla i si entra dins les possibilitats econòmiques que tenim”, va comentar Catoria, especialment sobre el possible reforç al centre del camp, però també respecte a les possibles operacions per les quals li van preguntar.

El missatge del director esportiu blanc-i-blau deixa clar que els blanc-i-blaus no es mouran molt més en el que resta de mercat d’hivern sempre que no hi hagi una gran oportunitat de mercat que serveixi per donar un fer un salt de qualitat, cosa difícil que passi al mes de gener. Un missatge que, lògicament, té a veure amb la millora de resultats en les últimes setmanes. “Les sensacions ja eren bones abans de l’aturada del mundial, però lògicament quan hi ha bons resultats com ara són encara millors. La plantilla està demostrant que és bona i està evolucionant gràcies a la feina diària i a la mentalitat competitiva que té”, va valorar Catoria, que creu que Diego Martínez no necessita gaires peces més: “Vam fer una gran transformació a l’estiu i el temps ens està donant la raó. Hem portat un central, que sabíem que ens havia quedat pendent, i un lateral perquè el necessitàvem. És normal que un entrenador demani més i millors jugadors, però la plantilla és molt competitiva.”

El que sí que s’espera és que en els pròxims dies es confirmi la sortida de Lecomte, que ha demanat sortir, a la vegada que Catoria va confirmar que Pedrosa no té cap oferta de renovació sobre la taula després de rebutjar totes les que se li han fet en els últims mesos.

Pierre Gabriel ja llueix el dorsal 18

FOTO: RCDE

El lateral Ronaël Pierre Gabriel ha arribat a l’Espanyol en qualitat de cedit fins a dinal de cus procedent del Magúncia i ahir va ser presentat com a blanc-i-blau. “Venir a l’Espanyol era un repte i una gran oportunitat que no podia rebutjar, així que no he tingut dubtes”, va dir el francès, que va deixar clar quin pot ser el seu rol: “Soc polivalent i m’agrada més defensar que atacar, però puc aportar ofensivament, també. Soc lateral dret de formació, tot i que també he jugat a l’esquerra. Puc aportar coses en defensa i jugaré allà on em digui l’entrenador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)