Espanyol

Cabrera: “Hem de continuar treballant, que no se’ns pugi al cap”

El capità de l’Espanyol, Leandro Cabrera, ha comparegut davant els mitjans de comunicació, després de l’entrenament d’avui a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per valorar el bon moment que travessa l’equip. Aquestes han estat les seves impressions:

Canvi
“Sempre treballem de la mateixa manera i enfoquem els partits en una línia molt clara que és la del treball, esforç i sacrifici. Hi ha dies que el resultat no va ser el que esperàvem, però per detalls i és el que estem intentant polir. La diferència entre guanyar i perdre ha estat mínima. No crec que aquest últim partit hagi estat molt diferents a d’altres. Estem molt feliços i tranquils i esperem que els bons resultats segueixin”.
Álvaro Fernández
“Tots hem elevat el nivell individual i ell ens està donant punts, ens transmet molta seguretat i és un exemple de reivindicació i superació”.
César Montes
“Tots l’hem vist molt bé, ja que és un jugador que amb la seva presència i el seu físic abarca molt, que en duels individuals es fa molt fort i això al final fa que els equips evolucionin, que cadascun dins les seves batalles sigui guanyador. Crec que li va anar molt bé venir just després del mundial. El tècnic li va donar l’oportunitat i ell ha respòs. Eleva el nivell dels entrenaments, l’exigència de cadascú de nosaltres i la clau és la competència interna per poder competir el cap de setmana”.
Estat mental
“Em sento bé i feliç pel grup, pel reconeixement, però tampoc se’ns ha de pujar al cap i continuar treballant i esforçant-nos. L’equip treballa bé, però clar que els resultats hi destaquen les virtuts”.
Aprenentatge
“Tenim bones individualitats i hem crescut com a grup. La diferència en aquesta lliga, malauradament, és mínima i l’altre dia vam fer tot el que estava al nostre abast per tancar el partit, inclús en jugades estranyes vam suportar-ho, vam estar forts mentalment, no ens vam desesperar en situacions que, en un altre moment, per falta de maduresa grupal ens hagués perjudicat i aquest és el camí. Cal resistir, fer passos endavant i creure-hi fins l’últim minut”.
Desgast psicològic
“Tot allò que és més costa amunt, més desgasta. Però tots els equips tenim els nostres de moments on s’ha de lluitar i de remar a contracorrent. Cal tranquil·litat i sabem que aquesta és la única manera”.
Almeria
“Serà un camp molt difícil amb un equip que té molta velocitat, uns contracops impressionants i són molts forts en poc espai, però tenim la mateixa convicció d’altres partits, tot i que sabem que hem d’esforçar-nos molt per guanyar, però estem disposats a fer-ho”.
Missatge per a l’afició
“Volem transmetre el nostre agraïment. Nosaltres sempre vam creure en nosaltres mateixos i la majoria da la gent sempre ho ha fet també. Vull donar les gràcies i demanar que ens continuïn donant suport”.
Interès Torino
“Jo no vaig tenir aquesta informació i ara tampoc. Estic molt feliç, tranquil i sense novetats”.
Canvis en l’equip
“A cada partit hem fet passos endavant, tot i que és difícil valorar un equip sense tenir en compte els resultats. Vam arribar a l’aturada del mundial amb moltes coses apreses, però seguíem pecant d’errors de falta de concentració, i a partir d’allà el tècnic va insistir en coses molt bàsiques que no es feien bé. Ara fem partits molt competits d’inici a final i la clau va ser ser constants, durs amb nosaltres mateixos, però des de l’estima i la confiança que ho fem per guanyar i per la gent. Els bons resultats estan arribant, però això no ens ha de marejar, ni desconcentrar”.
Ambient vestidor
“Hem fet un vestidor d’una gran qualitat, però també hi ha hagut una aposta per la qualitat humana i crec que clau d’això, a més de ser bona gent i que entrenem bé i fort crec que la clau va ser que l’entrenador va marcar unes pautes de sinceritat tant en l’autocrítica com en els elogis i per a mi és vital. Mai he tingut un entrenador tan clar en aquest sentit. La sinceritat ha fet que ens coneguem molt com a equip”.
Millor moment
“Els resultats diuen molt. Estem en un bon moment i personalment em sento molt bé i el desig de tots és continuar amb els bons rendiments individuals i els resultats grupals que ens portarà a estar més tranquils i a que la gent s’il·lusioni”.
3 anys com a periquito
“Estic molt feliç i molt content de la decisió que vaig prendre en el seu dia, que va ser molt difícil, però no me’n penedeixo ni un minut. Quan acabi l’any, l’Espanyol serà el club on hauré estat més temps. Estic molt orgullós de formar part de la història d’un club tan gran i tan meravellós”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)